Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd akkor szólj ha egyszer nem leszel kész

brek te meg fél1 körül hivj ! ! ! ! !
Ezazzzz.. most esett le, h hol van Hernádnémeti, eddig agyaltam

(kééész nagyon kéééész túúl kééééész vagyok már)
kapjál már be úgy döntöttem!
Ez nem ér, nekem nincs itt a szerelmem
Annyira jó az idő hogy ma motorral megyek be miskolcra úgydöntöttem :)
sztem ismerem, vagymi xD
Van egy srác barcikán ,talán Karinszki vagy valami ilyesmi .Ő csinál nagy vasakra (750+) évek óta dörgőt kíváló mínőségben.Az árait nem ismerem ,de egy telcsit megér....Estére megtudom a számát.
Szolnokon
Neve:Bende Sándor
Tel:06702564090

Kérdezd meg ezt is ha gondolod...hátha; ez a srác foglalkozik házi dobokkal...
hát de anyiért a hausfabrik cucc se jön ki ha dupla
Attól félek, hogy 25-30e körül nem fogsz kipuffot találni. Keress használtat, nézz szét e-bayen, de sajnos ez nem olcsóság
Egy baj van, mégpedig két dob kell a gépsárkányra, így a 25-30 rögtön 50-60 ami nekem sok érte!
25 - 30 körül már lehet venni jó állapotú használt slip on dobot amihez nem kell kalibrálgatni a motort, és szerintem hangzás és teljesitmény növelés terén is jobb mint egy házilag készített
Akkor szerintem kérdezz körbe, hogy ismeri-e valakit a csávót, aki csinálta. Kérdezd meg a GSR-est, hogy h szuperál a dob, milyen a hangja, erősebb lett-e a motor, stb. A házilag készített dobokkal vigyázni kell, mert ugye nem minden sarkon lakik áramlástani szakember, nehogy az legyen, hogy a hangja jó, de erőtlen lesz a gép. Mondjuk manapság nem nehéz egy gyárinál nyitottabb dobot csinálni Szal ha jók a vélemények, akkor ne hezitálj
25 ezer Ft-ért csináltak egy Suzuki gsr-re saválló anyagút, nagyon igényesen nézett ki szépen polírozva szép hanggal, kb ennyim lenne rá. Viszont zsákbamacskát nem szeretnék!
Mennyit akarsz rászánni a kipuffra?
Húha, mi ez a sok korán kelő? A múltkor délig egyedül voltam Most már aztán legyen élet
Hernádnémetiben. Tud valaki itt Miskolc környékén valakit, aki csinál kipufogót? Az enyémen még a gyári van és szeretnék egy kicsit mutatósabbat és persze hangosabbat rá!
hol?
Sziasztok!
Eddig nem is figyeltem fel erre a topikra, de ezek után nyomonkövetem az életét mivel én is Miskolc vonzáskörzetében élek!
Hali .Jó reggelt!Inkább jégmotorozni kéne )))Tegnap végre sikerült (újból) szereznem láthatatlan ablaktörlőt a plexire.Tök facca mert 50 felet nem kell törölgetni.
jááááájjjjjjjj Akkor komolyan megejtjük majd a plázatetőt!
Ha kitavaszodik, felkötjük moccra a korikat, és góóóóó

oks oks oks?
Hát jó lenne, de nem... sorozatozok, meg hardverkockulok.
Nem... én per pill gyilkolom az agyam a tanulással...
+ MEG
mivan veletek vagytok baszva?