Jelentem élek :) Menyünk motorozni :D én nem tudom lerakni a dt-t pedig elcsomagoltam a hétvégén erre tegnap elő szedtem :) Az olajpumpám behalt :( De attól jó volt motorozni :P Jah valamikor megint kéne menni a borházba :)
Én meg beállok a legszerényebbek közé. Nekem elég lenne a kopasz de használható Kawicskám, borult idő is lehet akár nulla fokkal. Csak csak egy pár km-ecskét mehetnék már vele, pár percet, már attól is a fellegekben járnék úgy kivagyok éhezve.
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ idesüssetek! Északkelet-Magyrországra igencsak mínuszokat ír a koponyeg és ha tényleg olyan időjárás lesz, mint amit ír, akkor karácsonykor már tavon korcsolyázom
Viszont, annyi jó legalább van, h az egyetem végre elutalta az összes tartozását:) + már ki van irva a karácsonyi ajándékpénz is:) szóval van kb 50.000em rucira! Holnap megyek is nézelődni:)
Óóóóóó hallod, eddig tudtam a tanulásra koncetrálni, ezekután meg majd bámulom az ablakot és várom h süssön a nap! Jöjjön már a tavasz! Nekem már a 15 fok száraz aszfalt is elég!
áhh milyen jó lesz már... felkelek, öltözök, ki a mocchoz, aztán egész nap csak menni, menni, menni, bandázni,és akár egész éjszaka is motorozni, és akár csak ,másnap hazaesni enni valamit, utána go tovább.... És nem fázni még éjszaka sem....És nem fél óráig öltözni előtte, és nem két napig takarítania dzsuvát utána...
Na az tuti, de lesz Ki kell használni a telet, korizni, szánkózni kell menni, meg hóembert építeni. Meg lehet folyékony kabáttal védekezni a hideg ellen
Amit viszont nagyon utálok, az a só. Amíg le nem esik az a pár jó nagy eső tavasszal, addig én folyamatosan korcsolyázok a motorral. Nagyon szar, most tavasszal se tudtam egy értelmeset fékezni, mert esett ki alólam az első kerék
link