Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Langyosok! Google--képkereső--keresendő szöveg:domb; első képet sasoljátok nagyba!
Jelen vagyok folyamatosan. Keress egy puncit és töcskölj, majd jobban leszel és nem jár "faszságokon" az eszed.
na basszameg te mindig megjelensz

mia faszról (?) beszéljek hát más nem köt le téged ugysem

na jolvan befejeztem csak ezek a sötét depressziós napok már kifordítanak önmagamból

hétvégén nem láttam a napot
Most vicc félretéve.
Komolyan langyi vagy? Mert akkor többet inkább hozzád sem szólok, undorodom a buziktól! Gondoltam rákérdezek, mert nagyon forogsz a melegedős témán nap mint nap.
Jólegy b+, énmeg egyetemen szoptam ma egész nap... mostmeg a seggbekurt rajzot kéne csinálni...
szarráoffoltam myvipen a föoldalon az üzenőfalat ( nem a klubbost) me unatkoztam délután de jókat hasadtam
De,de,csak akkor már találkoztunk.HEGEDŰS EDÉNÉL(CSÖVES ).Egyébbként ott dolgozom nyéken (DINNYÉSNÉL)
XD; Lacikának nagyon teccik a téma... XD
meg esetleg a szkrácsé
Az a te bajod haver!
3napja impotenciám van
Élek nem kell félni :) csak mindig későn értem haza a melóból :) Nem volt beindítva 2napja a kicsikém :(
Nemlátjátok, hogy az énvagyok, csak rámhúztak egy szines kengurut
Bokszolós?
Bocs, cipészeket nem ismerek!
Szerintem ez az a Kótai izé, tudod a boxolós.

Eza csávó nekem valahonnan ismerős...
Megvan ezaza rossi vagy ki, nem?!?
ha a világon már mindenki alkesz lesz. nekem nem marad pia
Hát én nem vagyok olyan teknikás...
Nem igazán merem meg nem is tudom hogy kell ilyesmit!
ÁÁÁÁÁ, én sosem ülök olyan szépen a motoron, mint te!
Vagy az ülésen állva, vagy a kitámasztóban...
Na én meg azt hittem hogy azt hiszi valaki hogy te vagyok
Bemegyek meglesem majd!
Mondjuk az a gáz hogy én is csak a közepét használom a guminak
Öööö, a márkáját nem jegyeztem meg, kicsit kockára van kopva a teteje, de kanyarodsz vele párat, és jó lesz! A tokaj felé eső autóbontóban van(a fatelep utáni leág, a gumisnál), négy pézt kérnek érte. Ha érdekes, kukk meg, megvenni nem kötelező, hivatkozz rám!
Ja, tennapelőtt én intettem neked a tűzoltósággal szemben...
Hali!
Ennek örülök, miféle gumesz, mit kérnek érte, hol is van ez?
Mindenki alszik he?
Vagy dugtok?
Jól teszitek!