Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem lenne rossz...
nembaj... lottózzunk, és ha nyerünk, az egész csapat költözik valami melegebb égtájra.... oks?
Már megint itt van a leghidegebb ebben a kibebaszott országban!
ez olyan,mintha a hátsó épp katapultálni késülne... mellesleg azóta már nem csak a fotocelás ajtókkal nem vagyok jóban . . .
Tessék Fotocellakirálylány!
Ezazzz békakiráááááááály
Azért mert a "sajnos" nélkül olyan üres lenne a mondat.
Titta fura az NSR h nem én biggyeszkedek rajta
Not Found
fhu Alexa... tegnap (FÉLVE)meglestem a Rockys képeket, de nagyon faszák voltunk, egyiken sem vagyunk rajta.... . . Pedig a színpados témát azt hittem nem úszom meg nyom nélkül . . . .
most úúúúgy de úgy tanulom/tam a bioszt,h keresztben elaludtam a székben vagy fél órára, most meg cikkcakkba áll a derekam a szélétől
pfffffffffffff...................
simánjól vagyok :)))
Reggel még órán is voltam 8tól, és még áértettem is meg minden.... Jót tesz nekem az esti marhulás xD
Környezettan vizsgámnak is jót tett anno a forraltbor.. a semmiből írtam egy 3ast, VIGYOROGVAAAAAAAAAA
neizgassittkorándélután xD
De azért odatetted h "sajnos"
Napot emberek.

Hát sajnos nem vele voltam. :/ ÁÁ ugyan, részemről nincs sértődés.
szerintem inkább ne vén faszozzál . .
Nekem S-es a fejem és én se nagyon tudom magam rávenni a tanulásra. Ebben a félévben kétszer voltam suliban, bár az egyiknél elmaradt az óra és elég meglepően fedeztem fel, hogy e hét keddtől lehet jelentkeznem a vizsgákra... Pedig a suli még csak a jövő héten ér véget, na de mindig olyan szép idő volt helyette...
Na itt a kezemben egy bögre neo citran, benyelem, aztán bevetődök egy nagy kád forróvízbe, kipróbálom az atisracc által javasolt búvár technikát, aztán meglátjuk mi lesz. Holnapra nagyon rendbe kéne jönnöm.
Legalább ő tanul, legalábbis suliba jár. Nem tudom mi van velem de hiába tanulok, semmi nem ragad meg mostanában a kicsi buksimban. Pedig hely lenne. L-es fejem van Lassan jönnek a szigorlatok...
Szerintem iskolában van és zhzik ezerrel, mert ha tanulna már írt volna