fhu Alexa... tegnap (FÉLVE)meglestem a Rockys képeket, de nagyon faszák voltunk, egyiken sem vagyunk rajta.... . . Pedig a színpados témát azt hittem nem úszom meg nyom nélkül . . . .
simánjól vagyok :)))
Reggel még órán is voltam 8tól, és még áértettem is meg minden.... Jót tesz nekem az esti marhulás xD
Környezettan vizsgámnak is jót tett anno a forraltbor.. a semmiből írtam egy 3ast, VIGYOROGVAAAAAAAAAA
Nekem S-es a fejem és én se nagyon tudom magam rávenni a tanulásra. Ebben a félévben kétszer voltam suliban, bár az egyiknél elmaradt az óra és elég meglepően fedeztem fel, hogy e hét keddtől lehet jelentkeznem a vizsgákra... Pedig a suli még csak a jövő héten ér véget, na de mindig olyan szép idő volt helyette...
Na itt a kezemben egy bögre neo citran, benyelem, aztán bevetődök egy nagy kád forróvízbe, kipróbálom az atisracc által javasolt búvár technikát, aztán meglátjuk mi lesz. Holnapra nagyon rendbe kéne jönnöm.
Legalább ő tanul, legalábbis suliba jár. Nem tudom mi van velem de hiába tanulok, semmi nem ragad meg mostanában a kicsi buksimban. Pedig hely lenne. L-es fejem van Lassan jönnek a szigorlatok...
Reggel még órán is voltam 8tól, és még áértettem is meg minden.... Jót tesz nekem az esti marhulás xD
Környezettan vizsgámnak is jót tett anno a forraltbor.. a semmiből írtam egy 3ast, VIGYOROGVAAAAAAAAAA
Hát sajnos nem vele voltam. :/ ÁÁ ugyan, részemről nincs sértődés.