Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igyálmég
. . . . nekem valami lájtos elég lesz bőven, így fhhúúú de húúúha . . . . . . . .

na ha hétvégén összejön megcsinálom a szénsavaspálinka projecktet. na az lessz a nemsemmi. leér nem érzel semmit aztán belűlről SZÉTÜT
mi nem flancolunk, azt tettünk bele, ami volt itthon :))))))))))))))))

így is hatott
van valami forralt bor fűszerkeverék, azt kell beletenni és akkor tényleg fini
én se szeretem, csak így forralva fél kiló cukorral meg egy sajtreszelővel . . . . . . ablakon át kóstoltatva, rossz ajtón bepróbálkozva . . . . . . .
bort anyira nemszeretem megiszok pár litert oszt megfájdul a fejem

de amit apám csinál az valami isteni. néha lefekvéselőtt egy pohárral az nagyon finom ! de az érték ugyhogy csak mértékkel
kinőttem a zokniiiiiiiimmmmm . . . . . . . . . .
. . . . . télleg nem tudom, deeeeeeeeeeee de
azt már tudom,h a bor hizlal . . .
wööööh Szandra kezd toppon lenni:D:D:D
ááááááááááááááááááááá BOR az . . . . azééé vagyok most én ilyen hülye vvvvvááááááááá . . .
Kockásra röhögtem a hasam, és izomláz lesz a Zarcomban . . .
mitakartál irni? irjadmár:D
Én inkább már szeretnék most végezni. Van két rohadt szigorlatom még, de a bulik rohadt jók voltak.
szerintem is
ezazzzz nekem is már csak ennyi hiányzott a ööööööö ááá nemtudom mit akartam írniiiiiiiiiiii . . .
azt nem tudom, még semmit nem beszéltünk meg csak mondtam neki h lenne a péntek este és asszonta,h akkor majd próbálja úgy csinálni,h tudjon jönni. De sztem itt még fog írni addig.
nemhiába mondják hogy legszebb évek az egyetemi/főiskolás élet! Ezért kell 10 évig egyetemrejárni!
há a főiskolán én is igy vótam vele meg még leszek is :D csak ezt a nyavajás egy évet kell kibirni
oks, nálunk fasza a koli, mostis buli van kialakulóban semmi okom panaszra, ha ittlenne a motorom haza se járnék :D
ubammeg itt koliban minden szar. nem is látom hogy fentvagy na de majd holnap már otthon leszek ott minden jó oszt majd irokkk
am legkésöbb pénteken elmondom...
én folyamatosan be vagyok jelentkezve:D ménemirsz rám
Semmi feszültség
te mindig csak majd , tegnap is basztál jönni msn re meg mais hejj

köhhm majd elmesélem annak a pizzának a történetét am átmentem a 4es klub-ba, retro party van... átnéztünk 1 sör erejéig...de még nagyon üres minden, alig vannak v 15en...