Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egyszer Bocsánatot kérek!
Remélem Szandra nincs "Öri Hari"
. . . . . . . . .
legutóbb,mikor ismerősöknél forraltboroztunk egész este azon szórakoztak,h lefénylképezték, ahogy vigyorgok, és ...... ott röhögtek a gép előtt, h az ikszdé figurát meg az MSNes vigyorgó szmájlit biztosrólammintázták,mert a fél arcom, szabályos D betűben csak viigyorgás volt.....
há nemazzal de tök jó let, sehonnan nem jön egy csepp oil sem örültem is neki
Bocsesz
na csika vedd elő a parasztkolbászt mert ide kevés a diákcsemege
Tán megcsinátad azzal Szeva
Én szoktam néha szalonspiccesen fejben aktot rajzolni. Szandra leszel a modellem?
hűűűűűűűűű most mekkkorát röhögtem.... na akkor írjad eeee ide most! hátha tuccc valami újat is mondani.....
maga hiányzott már ide csak meg a vízfestékes ötletei
Ja, hogy már az van? Na szivesen látnálak egész estés Kolgét mosollyal Szkrácsi mivan igen megkukultál....
én azóta nem iszok mióta feltalálták a vedelést..
áááhh ez más, ennek története van,de majd elmondom pénteken, most írni se tudok normálisan,meg monnyuk beszélni see xD
biológiáról tartanék én is neked előadást
Én is mértéktartóan iszok: Mérték a vödör, tartó az asztal... aztán meg vagyok...
márkésőőőőőőőőőőőőőőő .
hivd fel szkrácsot. tuti epilepsziát kapna az örömtől én meg otthonhagytam a telefonom. elég fura igy élni 3 napja
Jézus Március! Mi történt itt? Szandra vigyázz, mert vigyorizomlázad lesz!
arra gonbdoltam,h lehet megint el kellene kezdeni telefonálgatni egyet, mint végzős biológus hallgató . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .
Looooooooooooolllll (y) . . .
elfogyotttttttttttttttttttttttt
oszt te meg nyelvre gyúrsz?
30 évesen olyan izomzat lesz az arcodon a sok vigyorgástól, hogy nem férsz majd be az ajtón.