Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, csak van 1-2 jó képe... ami megteccett és mentettem
De rossz volt neked
1 éve ilyenkor Németországban , Nürnbergben szürcsölgettem a forraltbort
3. 4. kép
ismered elissat?
KRESZ módosítás jan. 1-től!
Én úgy tudtam most november 1-től él ez, de a lényeg, hogy mostmár írásos nyoma is van annak amit eddig csak hallottam...
És akkor most már te is olyan ördögi motoros lennél mint Szandra.
Én fejjel érkeztem, de akkorát koppant, hogy a bankban mindenki rám nézett, csoda, hogy nem nőtt szarvam... .
Még jó, hogy nem mentem neki egynek sem, mert én a "pehely" súlyommal ha nekimegyek, ott baj van.
ajj Brekkk...... ezzel az R6tal kiölsz..........
Kúrvaannyát ezeknek az ajtóknak. Én már kétszer égtem be a vasútállomáson. Mind kétszer rohanok a vonathoz, egyik alkalommal telibe vertem, még most sem értem hogy nem tört ki az üveg. A másik alkalommal pedig becsukódott előttem és a két vállammal kaptam le. A jobb oldali vállam be is kékült. Azóta csak szépen lassan, óvatosan közelitem meg eme veszélyes kijárati lehetőségeket.
Ezek csinálni jobb mint nézni
Jajj! Szandra! Ez a fotocellás dolog úgy látszik fertőző... Ma nekem sem nyílt ki ajtó a bankban én meg jó gyorsan neki is mentem...
A Google - Not found-ra kétlem, hogy gerjed, mert ezt hozza be a link
Kis vérpezsditő a szürke téli napokra!
Erőőőse erősen egyetértek .
Jobb is, hogy nincs rólunk bizonyíték szerintem
még énse lottózok! de fogok!
én nem lottózok, de jó lenne nyerni
Én is lottózom, de valahogy Fortuna nem igazán veri az ablakomat, hogy "hahó, itt van egy kis lóvé amit arra költhetsz, hogy melegebb éghajlatra költözz és motorozz a cimbikkel"
Jó kép