Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én voltam. Nekem csak volt egy megállapításom.
Nem szép dolog ám másokat kibeszélni a hátuk mögött
Nemsértődik itt senkisesehova! csak úgycsinálmintha hogy ne legyen gyanus h Szandra meg Szkráccs
Na jó ez csak vicc volt! Míg meg nem sértődik valaki.
Szandra sincs sehol, szkráccs sem. Hmm ez nagyon gyanús...
Vitka engedj egy kád forró vizet, feküdj bele. Majd nagy levegő orrot befogod, fej víz alá párszor de lent is tartod 7-10 másodpercig. És utána garantáltan elfogja hagyni a fejed egy-két jó adag takony...
Ja és elengedhetetlen a tea sok citrommal esetleg némi aspirin+c.
Hidd el hamar rendbe vág.
Szívókúrást Vitkána! Am meg Forraltbor+neocitrán!
Szerintem még alszik...vagy az ágyikóba vagy bement előadásra aludni
Hahó middedki. Halljátok dekeb betett a szobbati túra szerinteb. Úgy begfáztab, hogy hárob kiló takogy lötyöga fejebbed és deb akar kijöddi. A tököb tele vad ezzel a rohadt dáthával. Deb kapok levegőt, bost kajázok és hápogok közbed bidt a kacsa, bert dullára beállt az orrob. Faszkivad bá.
Üdv néktek pajtások! Ismeri valaki ezt az ultrainteligenshipermacsóvénfasztakiazthiszihogyőamen
őközbemegmégsem?

10 oldal lett végigírva. Kemény, ha valaki lemaradt és végig akarja olvasni.
Ikszdégörl hogy vagy? Fáj az arcod?
, .
boldogság, gyere haza késő van, gyere haza
linkeltem neked cicáááááááát
Ti tegnap itt konferenciáztatok a falon? 10 oldalt teleírtatok wazze...
Jó reggelt 7 alvók. Látom ment az oltogatás ezerrel az eccaka.
Szia! Jóccakát!
má nem azéé de ez már nemmosoly:D:D:D:D Ez már vigyor..... télleg úgy náézek ki mint az ikszdééééééé na léptem, bye :))))))))))))))
Látom magam előtt, hogy amikor az XD-t írtad mosolyogtál
nem.
fhu na én azt hiszem megyek zuhanyzani, lehűtöm magam,mielőtt még elkezdenék telefonálgatni xD
Jojjjéjt nektek :D
sorry?!
nembaj sztem kölcsönös. és nem vagy egydül. Merci. Jahnem az más xD
Nem voltam szimpi az überlazakeménymotorosvoltamdemostcsaknyálatcsorgatok bácsinak... Ez van.
Csütörtök van illetve lesz. Vagy mi....
nem, csak nem tudom,milyen nap van,és h ma lesz e reggel a biosz, vagy az már tegnap lett volna, vagy holnap lesz