Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már egyszer majdnem megragadt nem lesz hosszú életű
rakd rendbe télen énis úgyteszek bár én nem ilyen problémákkal küszködök
Mire hazaértem már nem volt benne víz se mert kifolyt :S És a hő gomba is csutra kiakadt :S Meg 1x majdnem ragadt. Bár ha megragad azse érdekelt volna úgyis furatni kell mert szétvan kopva meg felkell újítani úgyis.
Holnap csinálok bár most igen szétpergett állapotban van csórikám :)
jobban járnál ha fagyállót tennél bele pláne ha nem fűtött helyen van bár még nem fagy de volt már pár minusz...
Miért nem raksz fel képet a mocidról?
Voltam ma motorozni :) De nem jól raktam össze a vízpumpa részt és ott folyt a víz :) így kerestem egy 2literest flakont meg egy jó adag csapvizet a kúton és úgy jöttem haza :) Nincs is hideg :) Még melegem is volt :P
Büszke vagyok rád, hogy beismerted
Énis tisztába vagyok vele énis, de jobb érzés arra másra fogni asszem ezzel ki is mondtam h magamnak köszönhetemm h nincs meg...
Nyugi én is lusta dög vagyok, de akkor is tudom, hogy miattam nem sikerült vagy más miatt...
Úgy hogy van 3 al.pót.ZH; amire már tényleg fogok készülni
Breki, Tanulj!

Hogy lesz így ösztöndíj?

Hogy lesz így XT 660X ?
Nem majd be fogom vallani magamnak h egy lusta disznó vagyok, aki mellesleg függő lett mindennel kapcsolatban aminek köze van a motorokhoz motorozáshoz! Neeem! Inkább rátok fogom! Minden miattatok van!
Kikérjük magunknak. Mi nem mondjuk, hogy lógj itt egész nap. Mindent csakis magadnak köszönhetsz. Na szép, még mi leszünk a hibásak...
Ja; amugymeg, rossz hatással vagytok rám! Kurvanagy szopás volt a ZH-n! Ugyhogy mostmár megpróbálom inaktivizálni magam!
Háth nekem már mosta le csaj a mocim... de azóta már változott köztnk a helyzet szal nemhiszem h még1szer bevállalná
Háth vannak csajok a klub-ban én megengedem nekik h lemossák az XT-t XD
-csajszi
2 egyetemista csajszi csajszi kapásból eszembe jutott.
Szólni kellene pár egyetemista csajnak, hátha bevállaják. Én tutira ott lennék. Csak az asszony mg ne tudja...
Ez olyan finoman volt megfogalmazva, hogy a nyálmirigyeim is ontották a nedűt.
Na de szkráccs! Fogalmazhatnál kicsit finomabban....
Ooooúúúú he hogy nyaljam ki a bugyiból.
Ilyet mi is rendezhetnénk nyáron... Szerintem lenne sikere. Még ha fizetni is kellene érte, de megérné!