Én brigéciolt használok, ugyan ez a hatás!
Amikor megvettem benne maradt a táskámba és itt volt az ágyam mellett egész éjjel, ha engem nem bántott gondolom a festést se fogja
ÁÁÁhhh... Én lerendezek mindent 4 vödör mosószeres vízzel, a felnit meg a láncot meg féktisztítósprayvel nyomom le. Egy nagy mosás, egy doboz féktisztító álltalában. Nekem nagyon bevállt, nem bántja a festést, és minden zsíros szutykot leold. Láncot lefújom vele aztán tisztáratörlöm, és ugyanez a helyzet a felnikkel is.
Ja amúgy az aranyszínű felnik tisztítását a következőképen tudnám röviden és tömören leírni: SZOPÁS, SZOPÁS, SZOPÁS!
Szar is az. Mackópofa létemre elkezdtem 2 hete gyurmázni. A 3. alkalommal csináltam egy jópár felülést, és egészen másnapig nem voltam tisztába azzal hogy van hasizmom... Azt hittem szétszakad a hasam. De persze rágyurmáztam mert fittebb, erősebb és nem titok vékonyabb szeretnék lenni. És ha egész nap semmit nem csinálok akkor nem lesz változás...
Szóval átérzem a fájdalmad
De-TTK Biológia
Nem még nem. De majd, 6tól 8ig a biomatek...
Meg vááá :))
A szombati bulitól izomláz van a lábamban meg a karomban, a lépcsőn úúúgy fáj lemenni .
Amikor megvettem benne maradt a táskámba és itt volt az ágyam mellett egész éjjel, ha engem nem bántott gondolom a festést se fogja
Ja amúgy az aranyszínű felnik tisztítását a következőképen tudnám röviden és tömören leírni: SZOPÁS, SZOPÁS, SZOPÁS!
Hát mikor nyújtotta a lábát párszor megrémültem én is!
nem rá ütöttem
Szóval átérzem a fájdalmad
Nem még nem. De majd, 6tól 8ig a biomatek...
Meg vááá :))
A szombati bulitól izomláz van a lábamban meg a karomban, a lépcsőn úúúgy fáj lemenni .