Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na még 1et a srácok kedvéért
Azt írták a klubban hogy nem bántja a gumit!
A gumidat se basztatja? Én azért félteném. Meg cégen keresztül ellátásban kapom a féktisztítót.
A zöld felni se jobb. Eddig mindegyik motoromé zöld volt ráadásul.
Én felnitisztításhoz csak WD 40-et használok. Hátsó rugós tagnál fogkefe és fültisztitó pálcika.
Én brigéciolt használok, ugyan ez a hatás!
Amikor megvettem benne maradt a táskámba és itt volt az ágyam mellett egész éjjel, ha engem nem bántott gondolom a festést se fogja
ÁÁÁhhh... Én lerendezek mindent 4 vödör mosószeres vízzel, a felnit meg a láncot meg féktisztítósprayvel nyomom le. Egy nagy mosás, egy doboz féktisztító álltalában. Nekem nagyon bevállt, nem bántja a festést, és minden zsíros szutykot leold. Láncot lefújom vele aztán tisztáratörlöm, és ugyanez a helyzet a felnikkel is.
Ja amúgy az aranyszínű felnik tisztítását a következőképen tudnám röviden és tömören leírni: SZOPÁS, SZOPÁS, SZOPÁS!
meg -y
Dehogy is..
Megy a vizfestékes ecset, brigéciol, felnitisztító spray
Nálad is játszik a fogkefe és fültisztitó pálcika?
Szandra Válaszüzenet! Zizinek is szólok ha gondolod...
Csőváz Adry
Agyisten mindenkinek! Itt se jártam még! MA kb. 3 órán keresztül motort mostam, de még honap is folytatom. A téli túrák már csak ilyenek.
Szandra ennyire ijesztően motorozik?

Hát mikor nyújtotta a lábát párszor megrémültem én is!
lassan nem tudok normálisan írni, ezt is elrontottam: iskolát?!
te mentél előttem ő meg előtted egyszer aszittem na most micsinález le akar szállni hee? hát nem előttem kéne...
Na én is megkapom hogy fiam te hülye vagy. El fogod még nyugdíj előtt végezni azt az iskolát.
Motoron táncolni? hmm megnézném
tesókám mikorbiológus ELTE TTK-n csinálja a doktorijáét most éppen..

nem rá ütöttem
Szar is az. Mackópofa létemre elkezdtem 2 hete gyurmázni. A 3. alkalommal csináltam egy jópár felülést, és egészen másnapig nem voltam tisztába azzal hogy van hasizmom... Azt hittem szétszakad a hasam. De persze rágyurmáztam mert fittebb, erősebb és nem titok vékonyabb szeretnék lenni. És ha egész nap semmit nem csinálok akkor nem lesz változás...
Szóval átérzem a fájdalmad
Nem csodálom, már a motoron is táncoltál
De-TTK Biológia
Nem még nem. De majd, 6tól 8ig a biomatek...
Meg vááá :))
A szombati bulitól izomláz van a lábamban meg a karomban, a lépcsőn úúúgy fáj lemenni .
Valahogy fel kell dobnunk magunkat... Én is tanultam... 2 szigorlatom van még és utána államvizsga. Szóval paragép már kezd beindulni.