Erről beszélek, hogy amit meg kell tanulni azt meg kell de ami újul azt csak érdeklődés/utána járás útján lehet csak megtudni. ( tachográf és más egyéb dolgok amik kellenek a közúti teher/árúszállításhoz azt nyilván oktatni kell mert a kategória megszerzése megköveteli ezeket ezt tudom :D csak szarul fogalmaztam akkor
Akkor eléggé szanaszét van az egész NKH meg minden kutyafityfene ha nem tudnak mondani semmit vagy nem akarnak.
Eléggé röhej az egész igazgatás ebben az országban
Hozzá nem értők vannak sok helyen aztán passzolják a kérdést vagy a felelősséget máshová amint lehet, mondván nem az ő hatáskörük vagy nem tudnak ez ügyben tenni semmit.......ha ha ha
Érdekes amikor az olasz gépet helyeztem forgalomba tudta mindegyik mennyit kell neki perkálnom milyen papír kell hozzá és tudták mi a menete
Baszogatni és zaklatni kell őket sajna így működik csak.
Legyen úgy ;) emlékszek én az Ak-t egy 250es yamaha rotyogóval csináltam, Berti akkor azt mondta, hozathat rendes motort de arra várni kell 1-2hetet; nem vártam de a lehetőség adott volt!
nem teljesen így van amit mondasz. Attól me rendőr vótál nem tudsz mindent A tachográf pihenőidő stb azt egyszer meg kell tanulni és kész. Az aktuális jogszabályi változások pedig a magyar közlönybe nemnagyon vannak benne ami a közúti árufuvarozást illeti. Egyszer felhívtam az NKH-t a miskolccit azt mondták NEM adnak felvilágosítást, hívjam a pestieket. Ők pedig nem tudták! teviglappal kapcsolatos kérdésem volt. Szóval érdekes ez! az aktuális évben azért képben kéne lennie az autósiskolának. tehát azt kén megtanítani ami a hatályos jogszabályban van.
Igen, előttem egy C-s vizsgázott mikor a különbözetit csináltam! És ha jól tudom (nem biztos) az educar egy nagy, talán nyiregyi iskola, és onnan tud hozatni járműveket. Nem tudom mi a választék, de ha szerencséd van lehet van MAN is :P Hívd fel :P
Van sok frissülő jogszabály módosításos folyóirat ( pl Magyar Közlöny stb stb) és érdeklődni kell az NKH-nál is.
Sajnos ahogy mondod aki nem akar csekkeket kapni folyton utána kell néznie a dolgoknak, de ez erről is szól.
Ja és ezt neked kell elintézni. az, hogy a jogsit hogy csinálod kivel az lényegtelen. Lényeg, hogy meglegyen gyorsan, ocóón és utána úgyis az embernek magának kell utána érdeklődnie a tachográf és más dolgoknak
Igen, 98-ban vizsgáztam le, és null kilométeres jogsival egy darus, pótos Zilre ültettek rá...
Fasza iskola volt azzal fémhulladék telepekre járni,,, annyi defektet csináltam,,, de annyit...
Satarattaujhelyben tudom ajánlani az EduCart, azon belül is Magyar Bertit! Nagyon korrekt, nem szarozik, ha kell segít ha tudod gyorsan meglesz a jogsid!
(Ak: kedden kresz, közölte, hogy meg ne bukjak mert péntekre rutinra be vagyok írva, következő péntek forgalom vizsga... A (különbözeti): 1alkalom rutinozás aztán vizsga, 1alkalom forgalom aztán vizsga és kész is volt)
Akkor eléggé szanaszét van az egész NKH meg minden kutyafityfene ha nem tudnak mondani semmit vagy nem akarnak.
Eléggé röhej az egész igazgatás ebben az országban
Hozzá nem értők vannak sok helyen aztán passzolják a kérdést vagy a felelősséget máshová amint lehet, mondván nem az ő hatáskörük vagy nem tudnak ez ügyben tenni semmit.......ha ha ha
Érdekes amikor az olasz gépet helyeztem forgalomba tudta mindegyik mennyit kell neki perkálnom milyen papír kell hozzá és tudták mi a menete
Baszogatni és zaklatni kell őket sajna így működik csak.
Sajnos ahogy mondod aki nem akar csekkeket kapni folyton utána kell néznie a dolgoknak, de ez erről is szól.
Ja és ezt neked kell elintézni. az, hogy a jogsit hogy csinálod kivel az lényegtelen. Lényeg, hogy meglegyen gyorsan, ocóón és utána úgyis az embernek magának kell utána érdeklődnie a tachográf és más dolgoknak
Fasza iskola volt azzal fémhulladék telepekre járni,,, annyi defektet csináltam,,, de annyit...
tuti oktat ő C+e-t ?
(Ak: kedden kresz, közölte, hogy meg ne bukjak mert péntekre rutinra be vagyok írva, következő péntek forgalom vizsga... A (különbözeti): 1alkalom rutinozás aztán vizsga, 1alkalom forgalom aztán vizsga és kész is volt)
Hátha tud vmit ajánlani vagy segíteni......csak egy tipp.
egyéb igényem hogy MAN-t szeretnék vezetni, de ez csak mellékes
http://youtu.be/l-ZSRMJ9C8E