Tegnap jövök haza munkából, Fonyból kifelé van egy pár emelkedő. na az egyik közepén árokban egy DAF megrakva fával. Mivel lassítanom kellett nem is tudtam továbbmenni, nyárigumival
Kiszállok hanyattesek. Tükör jég minden Mondom mi a helyzet koléga? Azt mondja két órája itt vannak, nem tud kjönni, KPM szarik rá, majd talán megy arra valamelyik kocsijukde nem húzhat, csak megszórja az utat.
Kihívtam unokatesóm, kigyött a 6x6 mannal, ráakasztottunk , az is becsúszott félig az árokba, legalább ott fogott valamit de csak kapart.
Felhivuk másik unokatesómat, kijött a komatsuval ( árokásó) kanálba hozott egy kupac sódert szétszórtuk, DAF elé man kötve elé komatsu kötve, homok szétszórva úgy jött ki.
Közben megjön a KPm, elmegy mellettünk utánna kiabál aze gyyik hogy szórja má meg! Azt mondja szórom közben enm jött semmi, azt mondja jaaaa..
Megszórta oszt kihuztuk a csávókát.. az meg csak hálálkodott. no nemtudom hogy magyarországon van e még olyan hely ahol ilyen összefogás van vadidegenekért is akár. Kijött a polgármester, hoztak drótkötelet, man, komatsu, és már bőven a két falu között voltunk.
Na akkor ezennel enyém a megtisztelő feladat, hogy beszélhetsz velem, aki már vezettem is egy 1,2-es Fiat Stilót, abban 6-os váltó vót!
Nade persze ennek ellenére valóban nem gyakori, de nem is az a lényeg, hanem az ótóversenyes filmek 25 sebességes autói, meg a Zuaz e.
"Normal gearbox" olyan gyakori a hatos váltó hogy én még soha a büdős életbe nem láttam olyat! sőt nem is ebszéltem még olyannal aki hallott már valakit aki vezetett volna ilyet! az UAZ -t pedig alátámasztom én is
Régen a3-as főút jó volt miskolcig . minőségileg most is fasza , sőt egyre több a 110-es szakasz. Csakhogy elkezdtek pár éve betüremkedni a tót faszkalap szlotákok. és úgy mennek hogy 3-an egymás mellet meg mész nyugudtanm erre egy sk rendszám meg jön veled szembe és esze ágában sincs lassítani. Mindez még kocsival is parás néha.. ja és a buzi szloták jelző a köcsög nagyarcú autósoknak szól! mert valami hihetetlen mit művelnek ezek.
és ÉN mondtam hogy van értelme ? hE BESZARSZ, DE ÉN A cbr-EL SEM szerettem 160-nl gyorsabban menni. ezért is adtam volna el még ha nem veszek kocsit akkor is, mert itt az egész kibaszot megyében nincs egy olyan út sem ahol 120nál gyorsabban mehetne az ember úgy hogy nem kell minden méteren a halált kerülgetni.
Olyan indokolatlanul ismeretlen szél, ami fordít annyit a naaagy gombócunkon, h itt most azonnal de máán' nyár legyen!
Motorozni akarok, ruhába olvadva!
Kiszállok hanyattesek. Tükör jég minden Mondom mi a helyzet koléga? Azt mondja két órája itt vannak, nem tud kjönni, KPM szarik rá, majd talán megy arra valamelyik kocsijukde nem húzhat, csak megszórja az utat.
Kihívtam unokatesóm, kigyött a 6x6 mannal, ráakasztottunk , az is becsúszott félig az árokba, legalább ott fogott valamit de csak kapart.
Felhivuk másik unokatesómat, kijött a komatsuval ( árokásó) kanálba hozott egy kupac sódert szétszórtuk, DAF elé man kötve elé komatsu kötve, homok szétszórva úgy jött ki.
Közben megjön a KPm, elmegy mellettünk utánna kiabál aze gyyik hogy szórja má meg! Azt mondja szórom közben enm jött semmi, azt mondja jaaaa..
Megszórta oszt kihuztuk a csávókát.. az meg csak hálálkodott. no nemtudom hogy magyarországon van e még olyan hely ahol ilyen összefogás van vadidegenekért is akár. Kijött a polgármester, hoztak drótkötelet, man, komatsu, és már bőven a két falu között voltunk.
Há maaargit nóóórmális?
Nade persze ennek ellenére valóban nem gyakori, de nem is az a lényeg, hanem az ótóversenyes filmek 25 sebességes autói, meg a Zuaz e.
Kisebb végsebesség ugyan akkor van nyomatéka és a nagy első teló is kapóra jön sokszor
Ménem inkább Uaztot veszünk legközelebb?
nekem MONDTÁK. Luki sem az a hazudós fajta. autópályán kipróbálta, lehet hosszú áttétellel ment annyit, miért ne mehetne egy 660 ?
Egy mégfaszább blokk mán nem változtatna ezen.
Motorozni akarok, ruhába olvadva!