10-15 ezer . az meg relatív hogy ez drága-e . mit veszel ma 10ezer ft-ért? semmit. és csak olyan kocsiba lehet beépíteni amiben ki vannak építve a szenzorok.
opelba 4féle kijelző van TID, MID CIG meg még valami ezek a TID/MID a két cucc amit régebbi astrákba (F,G ) meg vekikbe tettek. MID a legokosabb az csomó mindent kiír, hibát, olajat, sebességet fogyasztást stb...
ki lehet vele még íratni a pillanatnyi sebességet 50 ig.
van a MID meg a TID kijelző a mid tud egy csomó mindent de nekem is sajna ez a butább van..
Astra F TID tudja a pillanatnyi sebességet 50ig meg hibakódot is kiír.
amúgy még a szilveszterre visszatérve egy pillanatra...úgy felvettem a tüzijátékot h van róla 2 videó. 2x5másodperc sötétség az egyikben ordítok egyet h "MEGY" a másikban meg azt mondom h egész jó volt
atomtámadás ellen is véd! panasonic van benne, de azt már itten rakták bele még patakon..szóval itt nem firkál ki semmit, csak a dátumot, időt meg fokot, ha erre gondolsz. a fejegység meg kiírja a fájl nevét, mappát, időt stb..
Hát akkor pörgesd meg azt a pacit, mert akkor elég lomha :D nekem +1 fog van hátul (remélem jól emlékszek) Óra szerint 182-188között szokott volt tiltani, már többször is sikerült! Ha pörgésre vágysz nyugodtan dobj hátra egy nagyobb fogast ;) klubosok a 46osat ajánlották, de 48 se lenne túl nagy szerintem
nem olvastam a kommenteket általában sok csira irkál csiraságokat csiraságokról ...... csiráknak
Hallom megint Te leszel az Igazi Laci "CRM"
Nem bírtad nélküle mi?
Ezt a számot meg a Lacinak küldeném mert, Dzsoki már nem szűz. Köszönöm.
aza gond hogy már semmire sem jó.
2002 körül még az akkor használatos trafipaxokat időben kijelezte. csipogott távolságtól függően . jó kis cucc, nem blokkoló hanem előjelző
van a MID meg a TID kijelző a mid tud egy csomó mindent de nekem is sajna ez a butább van..
Astra F TID tudja a pillanatnyi sebességet 50ig meg hibakódot is kiír.
Amugy tök ugyan ez a kijelző van a vekiben is, csak azért kérdeztem!
gyári rádió van benne? miket tudsz kiíratni vele?
Hallom megint Te leszel az Igazi Laci "CRM"
Nem bírtad nélküle mi?
Ezt még nem láttam, de hozzák a színvonalat