Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most olvasom hogy a jobb oldali még használható kiváncsiságból rákerestem de még jó! be is teszem
hát ezeket a készülékeket is folyamatosan fejlesztik... elavul egy idő után persze.... azért asztal lába alá jó lehet támasznak.

Ezt a számot meg a Lacinak küldeném mert, Dzsoki már nem szűz. Köszönöm.
10-15 ezer . az meg relatív hogy ez drága-e . mit veszel ma 10ezer ft-ért? semmit. és csak olyan kocsiba lehet beépíteni amiben ki vannak építve a szenzorok.
viszont van két ilyenem mint a képen.
aza gond hogy már semmire sem jó.

2002 körül még az akkor használatos trafipaxokat időben kijelezte. csipogott távolságtól függően . jó kis cucc, nem blokkoló hanem előjelző
jó drágák is. igazi kincs... ezt egy szerelőtől halottam de mint mondottam nem értek a lovakhoz!
így legyen 5-ösöm lottón!
opelba 4féle kijelző van TID, MID CIG meg még valami ezek a TID/MID a két cucc amit régebbi astrákba (F,G ) meg vekikbe tettek. MID a legokosabb az csomó mindent kiír, hibát, olajat, sebességet fogyasztást stb...
nem.
meg van olyan ami jelzi a trafikat jól tudom?
ki lehet vele még íratni a pillanatnyi sebességet 50 ig.

van a MID meg a TID kijelző a mid tud egy csomó mindent de nekem is sajna ez a butább van..
Astra F TID tudja a pillanatnyi sebességet 50ig meg hibakódot is kiír.
amúgy még a szilveszterre visszatérve egy pillanatra...úgy felvettem a tüzijátékot h van róla 2 videó. 2x5másodperc sötétség az egyikben ordítok egyet h "MEGY" a másikban meg azt mondom h egész jó volt
atomtámadás ellen is véd! panasonic van benne, de azt már itten rakták bele még patakon..szóval itt nem firkál ki semmit, csak a dátumot, időt meg fokot, ha erre gondolsz. a fejegység meg kiírja a fájl nevét, mappát, időt stb..
alugyá
nemmondtam én ilyet, (csak hasonlót )

Amugy tök ugyan ez a kijelző van a vekiben is, csak azért kérdeztem!

gyári rádió van benne? miket tudsz kiíratni vele?
szar G astra, a vectra a király
G astra az első tipp
ez milyen opel ? Tid kijelző?
Indulj meg most!
Hát akkor pörgesd meg azt a pacit, mert akkor elég lomha :D nekem +1 fog van hátul (remélem jól emlékszek) Óra szerint 182-188között szokott volt tiltani, már többször is sikerült! Ha pörgésre vágysz nyugodtan dobj hátra egy nagyobb fogast ;) klubosok a 46osat ajánlották, de 48 se lenne túl nagy szerintem
hát na !
nem olvastam a kommenteket általában sok csira irkál csiraságokat csiraságokról ...... csiráknak
Hallom megint Te leszel az Igazi Laci "CRM"
Nem bírtad nélküle mi?
'Enyém a világ legfaszányosabb funbike-ja, osz mégse lettem nagyképű'
ezt irják kommentben is, dehát faszombánja mind a kettőt fosnak tartom de ez vicces legalább
Bizonyos részeinél a Belga- Szerelmes vagyok én tebeléd jut eszembe
Ezt még nem láttam, de hozzák a színvonalat