3.5 az elég "izének" tűnik
Nekem gyári dobbal eszik 3.5-4-t nyugodt lelkiállapotomban
X3-al olyan 4.5-5 lityó de még nem mértem pontosan.
1 eset volt azt mondja 270 km-t egy tankkal (15 liter) megtettem és maradt benne még 40 km kb. az 310 az dúrván 5 lityó/100 de hazudok ha ez is igaz mert csak félszemmel mértem de most tavasszal lemérem kajak már
Egy 1 henger 600-660 ccm sport dobbal 4-5 között kell, hogy legyen ebben a kategóriában legalábbis.
Az áttételről meg annyit, hogy 100 alatt én se váltok 5-t de mivel nekem a 160-170 Km/h nem nagyon kell..... elég egy 150 és ezért akarom áttételezni.
Autópályán nem megyek, főútra meg lakott területen belülre 120-150 bőven elég. Meg 2 személlyel is lesz használva jobb az ha nyomatékosabb.
Na igen.
Jó kis platós golf és ami előnye lenne, hogy feldobd hátra a motort az kilőve, meg a színe se az igazi
Na jó van az 3.7 is
Dóriékhoz mentem végig a 3-as főúton, 110-120-al.
Ha nem lett volna közben a sok buzi kis település nem kellett volna visszagyorsitgatni és talán meglett volna a 3.5 is.
De átlagban 4.2-t nyal be
Kipróbálnám már azt az XT-t hogy milyen a narancshoz képest
Nekem 16:40-es áttétel van a 16:38-as gyári helyett, de igy is 100 alatt felesleges 5-be rakni, meg van egy 120-as utazója kb.Ott eszik százon vagy 3.5-öt
Jó lenne nekem is nagyobb áttétel mondjuk egy 16:42, de igy 110-120 kellemes utazó, ha meg felkerülne egy nagyobb hátra fosnék hogy sokkal jobban pörögne.
Végsebességet nem mértem még, de majd GPS-el nekiállok.
Óra szerint eddig 172 volt, de még ment volna
Platóajtóból kivágták az egyik legfontosabb 1-es Caddy védjegyének számító Volkswagen feliratot, ez már minusz. Leheggesztették hogy ne nyíljon ez a másik minusz. A 3-as műszerfala sem illik szerintem az óckúl formához. Tetejébe szar a színe, meg az okádék Viper-majmoló dupla csík...
Előző tulaj azt mondta, hogy mikor megvettem előtte cserélt benne de azért tavasszal rendelek a clubból mindenképpen ha cserére kerül sor legyen kéznél rögtön izibe
Te nem gondoltál még nagyobb hátsó fogaskerékre 45-ről pl 47 vagy 48-ra?
Ötödiket nem használok bakker mondjuk pesten közlekedek vele nagyrészt de mikor kimegyek főútra akkor is ha betolom 5-be max félgáz. Meg 167-tel mentem vele max a Hell gyár előtt szikszónak befelé és nem tiltott még ( óra szerint).
Nekem elég ha megy 150-et de két személlyel is gyorsuljon bitangul mek toljak 5-t mert a kawán nyomtam 6-ot és sokszor toltam fel 7-be is de azt valamiért nem vette
Nem cserélek, csak javítok. Nekem bejön ez a Movistar style. Volt a nálad történ sérülés, meghát nálam is történt
Miféle alkatrész? Ne csigázz Olyan mint karácsonykor..
Hát, látszik rajta... :D mivel zárt térbe van, a gumi ami dörzsölődik ottmarad, egy idő után ha nagyon kopik meg tudod kicsit mozgatni, aztán kotyog, aztán már érzed is motorfékezésnél kigyorsításnál stb
És véletlen nem tudod a cég nevét? Rendeltem egy szettet ebay-ről, de sajnos nem olyan mint a képen volt. A movistar logo pixeles és a zöld-sárga csíkok is..nem szép a színátmenet.A feliratok passzolnak, jó méretűek.
Mindenképp klubosat rendelj, még ha várni kell is rá! Én nem vettem még egyiket se :P Nekem új volt mikor vettem (gyárinak tűnt) aztán 4-5eKm után elkezdett kopni, szétszedtem, egy autóbelsőből kivágtam az oldalára illő gumidarabokat, cipőragasztóval odaragasztottam, telenyomtam szilikonnal, visszaraktam a helyére; a plusz gumi miatt alig tudtam összerakni, de csak becsusszant; azóta úgy van és egy mm-t nem kottyan, nem kopik; meg nem mondom pontosan de több mint 10e benne van azóta
A MaxxPower már teljesen ki van pusztítva, vagy 3 hete voltam bent náluk, de mellette a Shox,,, az azért még említésre méltó.
De az ilyen Cruiseres cuccokban az RMC jár az élen, amit sajnos tavaly itt Miskolcon bezártak, de Debrecenben még ott vannak, meg van nekik honlapjuk is, azon láthatod az aktuális készletet...
Nekem gyári dobbal eszik 3.5-4-t nyugodt lelkiállapotomban
X3-al olyan 4.5-5 lityó de még nem mértem pontosan.
1 eset volt azt mondja 270 km-t egy tankkal (15 liter) megtettem és maradt benne még 40 km kb. az 310 az dúrván 5 lityó/100 de hazudok ha ez is igaz mert csak félszemmel mértem de most tavasszal lemérem kajak már
Egy 1 henger 600-660 ccm sport dobbal 4-5 között kell, hogy legyen ebben a kategóriában legalábbis.
Az áttételről meg annyit, hogy 100 alatt én se váltok 5-t de mivel nekem a 160-170 Km/h nem nagyon kell..... elég egy 150 és ezért akarom áttételezni.
Autópályán nem megyek, főútra meg lakott területen belülre 120-150 bőven elég. Meg 2 személlyel is lesz használva jobb az ha nyomatékosabb.
Na igen.
Jó kis platós golf és ami előnye lenne, hogy feldobd hátra a motort az kilőve, meg a színe se az igazi