Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pózolj csoppppperrel
Ez kéremszépen hülyeség!
megy a csőbe szomorúan a kőolaj.. fínomodik, fínomodik de ami kigyön még MINDÉG NEM FINOM !
Hát ezaz! De honnan merül fel? És mér' pont belőlem gyön ki?
és valóban felmerülhet a kérdés
Miazmár?
Ostya & cefreszag !

( Pénz & sárm után szabadon )
Leírtam a fészbukon a lényeget.

Halvány őszi rózsa
Ugye.
Naugye!
Jólesz az! Nekem Cr volt az első "komoly" gépem. Igaz a power szelep fixre volt kötve benne, de jól ment!
öö rezskessé!

Le akarom szedni a sokk felesleges cullangot. elvégre váza régi CR125, így gyárikrosz formára lehet alakítani, kicsit nehezebb de tuningal hasonlóan erős lesz . szóval olyan lesz mint egy 125 krosz, sm kerekekkel. nem egy nagy etvasz.
Hujjujujjjj! Máris félek mostelőre deazonnal!
öö hobbimotor lesz, kicsit másként állok hozzá mint mikor megvolt. rátolok majd még egy csepp motortuningot. meglássuk milesz!
Remélem vizes füvön kapar...hamán cázhatvanas vagymi.
Örömmel adom alád
Zsír! Kipróbáznám majd!
aha
Visszaveszed a céjeremet?
na akkor majd okoskodok valamit, mert ez az állapot elég fos, danke!
pályáztam vele. ÉS FOGOK IS

Kis gokart pályára simán tökéletes! szar 125ösökkel alázták a 450eseket, persze a tudás miatt. Nyomkaték hiányzik a motorfékhez, de kibaszott élvezhető. És egy jó 160-as hengerrel tényleg odabasz.
A vegával "versengtünk" amíg neki a 125 RX volt. kanyarokban mindig elment mellettem mert sokkal többet pályázik mint én, viszont az enyém egyenesben lenyomta. Tehát mondom neked jóóóóóó
te pályáztál a crmmel is ugye? mennyire fasza egy "kismotorral" pályára merészkedni? mivel 100ezerért nem adom el a pegasot lehet h összetákolnék valami rx-et, főleg, ha lesz ebből a szikszói pályából valami...na meg a pénztárcámban is lesz valami
gondoltam

ja én akartam, az elsőt még a kacsa ihlette, az valami itt már mindenki, a második meg "Ez már nekem is nehéz!" ezt nem érteni!