Kaszás valami legutolsó buktája után fájó sszívvel, de eladta a motorját, Rider meg amúgy sem sokat járt erre, CRM kollégával nem nagyon találták a közös hangot, aztán szépen elfogyott innen...
A pegazusra is kéne költeni az a baj..és már nem akarok hátsó lánckerék+lánc cserés, még vagy 1000km van benne. Holnap meg vizsgázok úgyhogy tessék szurkolni!
Kemény akkor a nagymuter
Most én is vakarom a burám mert cserélni kellene olajat az xt-be meg szűrőt mert én motult akarok bele mert ugyan az a jelenség van ezzel, mint a kawáwal volt, hogy ha rádobom a kuplungot nagy gáznál néha kicsit csúszik. Ezt a problémát a motul kiküszöbölte és csak azt vagyok hajlandó bele tenni és ugye ebbe se ezt tett az előző tulaj.
Áttételt is variálnék csöppet mert 5-öt nem használok benne de akkor nem csak fogaskerék kell, hanem lánc is mert azt mondják az okosok úgy illik. De a lánc az még tökéletes szal nem lesz új abból.
Sose tagadtam
Na mi van már a pegazussal fog repülni?
Dobd szét alkatrésznek ha nem megy el vagy lőjél belőle egy csupasz tuning gépet ami szétesik a 3-ik alkalom után
Hmm?
Nem szidom, csak ez van...
De biztos vannak korban, érdeklődési körben, (ergo hülyeségben ) egy szinten lévők is itt Sportmotorszerte, viszont azok sem sokat nyilvánulnak meg errefelé.
Kedves László, nem megharagudni! Nem bántásnak készült...
Elvonttá mert sokat engeditek a céjeremes Lászlót szóhoz jutni
Az meg kifogyhatatlanul ontja magából az ökörséget
Már a Gas Gas topicba járok olvasgatni ha van időm mert ott folyik az esemény Pedig se olyan motorom nincsenis se endúrós nem vagyok.
Nem állt meg, csak kissé elvonttá vált a társalgás,,, amihez, mondjuk, spec,,, én,,, egy kummát sem tudok hozzászólni.
De ez mást azért ne tartson vissza.
Miféle vizsga?
Most én is vakarom a burám mert cserélni kellene olajat az xt-be meg szűrőt mert én motult akarok bele mert ugyan az a jelenség van ezzel, mint a kawáwal volt, hogy ha rádobom a kuplungot nagy gáznál néha kicsit csúszik. Ezt a problémát a motul kiküszöbölte és csak azt vagyok hajlandó bele tenni és ugye ebbe se ezt tett az előző tulaj.
Áttételt is variálnék csöppet mert 5-öt nem használok benne de akkor nem csak fogaskerék kell, hanem lánc is mert azt mondják az okosok úgy illik. De a lánc az még tökéletes szal nem lesz új abból.
Ki fogja felhordani az ideális ívre a gumiréteget he?
Na mi van már a pegazussal fog repülni?
Dobd szét alkatrésznek ha nem megy el vagy lőjél belőle egy csupasz tuning gépet ami szétesik a 3-ik alkalom után
Hmm?
Még 1-1.5 hónap lehet kitolni a gépeket.
De biztos vannak korban, érdeklődési körben, (ergo hülyeségben ) egy szinten lévők is itt Sportmotorszerte, viszont azok sem sokat nyilvánulnak meg errefelé.
Kedves László, nem megharagudni! Nem bántásnak készült...
Az meg kifogyhatatlanul ontja magából az ökörséget
Már a Gas Gas topicba járok olvasgatni ha van időm mert ott folyik az esemény Pedig se olyan motorom nincsenis se endúrós nem vagyok.
De ez mást azért ne tartson vissza.