Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA. Az adminnak nem tetszett .........
Ezek szerint tényleg kipicsázták innen CRM kollégát?
várjál 120 évet
friccs. itt vagy már?
fröccs.

áááá azt nem hagyom ám!
Jóvanakkor. kicseréled jó lesz ez is,

meg kell áldatni Tibi atyával. ódalbahányja osz jólesz.
Ki lett csiszolva, azóta jó is! Cserélve meg egy lett, mert nem sokkal előtte lett mindkettő, olaj egyáltalán nem folyt el jelentős mennyiségben, a másik szimmering meg teljesen jó volt.
má nem azír de te is körül vagy véve állandóan jobbnál értelmesebb motorszerelő emberkékkel.
Hogy lehet 1 szárat szimeringezni ?
ha meg kőfelverődés van ki kell csiszolni, finoman. a szimeringet sokkal kevésbé bántja, követi a vonalát, mint egy "hirtelen" luk.
Hm legutóbb a jobbos folyt el, akkor csak az lett kicserélve és volt is valami kicsi b.szás a száron, azt le kellett csiszolni rajta, akkor arra fogtam, h biztos azért. De most a bal folyik... Vagy lesz ezen is valami, vagy mindkettővel gond van. Mondjuk egyébként soha semmit nem vettem észre rajta.
Na de majd kiderül! Csak még nem találom azt a szimeringet, amit akkor mármegvettem ehhez is!
probléma van? teleszkópszimering? ha gyakran kibassza, nézzétek meg egyenes, e. vagynincs e elkopva vagy mittudomain.
émmeg megint teleszpókolhatok!
azt fogom holnap szakérteni.
a CBR-re meg veszek egy láncszettet, oszt lehet a szezont nyomni vele!
nem szép, de motor.
Mi van a ribirobogóval?
zseniális!

Na holnaptól én se leszek!
Addig még melegedek.
Ma sem mi vagyunk a buzik!

(BREKI!)
Beszarok vazze
NEM!
AdamCRM Ezt te szoptad be
Menjél keress valami kedvünkre való galériát, hogy tudjunk mocskolódni a tirpákokon
szopjatok le !
mert forgatás után mindig elmegy ledugni az ujját
Az az
Olyan körítést és szerepet lenyomnak abban a műsorban.
Mikor áll 30 ember a faszi mellet ) Nevezzük mától LaciCRM-nek )
tapsol mindegyik, mint a bírka meg szurkol de látszik minden 3.-ik fején, hogy na edd már meg mert unom ezt a mű szurkolást
Mondjuk vannak benne kaják Megkóstolnám mindegyiket de emberi adagot mindegyikből nem egy osztálynak valót
Adam Richman.
És hasonlít LaciCRM-re.