Ki lett csiszolva, azóta jó is! Cserélve meg egy lett, mert nem sokkal előtte lett mindkettő, olaj egyáltalán nem folyt el jelentős mennyiségben, a másik szimmering meg teljesen jó volt.
má nem azír de te is körül vagy véve állandóan jobbnál értelmesebb motorszerelő emberkékkel.
Hogy lehet 1 szárat szimeringezni ?
ha meg kőfelverődés van ki kell csiszolni, finoman. a szimeringet sokkal kevésbé bántja, követi a vonalát, mint egy "hirtelen" luk.
Hm legutóbb a jobbos folyt el, akkor csak az lett kicserélve és volt is valami kicsi b.szás a száron, azt le kellett csiszolni rajta, akkor arra fogtam, h biztos azért. De most a bal folyik... Vagy lesz ezen is valami, vagy mindkettővel gond van. Mondjuk egyébként soha semmit nem vettem észre rajta.
Na de majd kiderül! Csak még nem találom azt a szimeringet, amit akkor mármegvettem ehhez is!
Az az
Olyan körítést és szerepet lenyomnak abban a műsorban.
Mikor áll 30 ember a faszi mellet ) Nevezzük mától LaciCRM-nek )
tapsol mindegyik, mint a bírka meg szurkol de látszik minden 3.-ik fején, hogy na edd már meg mert unom ezt a mű szurkolást
Mondjuk vannak benne kaják Megkóstolnám mindegyiket de emberi adagot mindegyikből nem egy osztálynak valót
áááá azt nem hagyom ám!
meg kell áldatni Tibi atyával. ódalbahányja osz jólesz.
Hogy lehet 1 szárat szimeringezni ?
ha meg kőfelverődés van ki kell csiszolni, finoman. a szimeringet sokkal kevésbé bántja, követi a vonalát, mint egy "hirtelen" luk.
Na de majd kiderül! Csak még nem találom azt a szimeringet, amit akkor mármegvettem ehhez is!
a CBR-re meg veszek egy láncszettet, oszt lehet a szezont nyomni vele!
nem szép, de motor.
Na holnaptól én se leszek!
Addig még melegedek.
(BREKI!)
AdamCRM Ezt te szoptad be
Menjél keress valami kedvünkre való galériát, hogy tudjunk mocskolódni a tirpákokon
Olyan körítést és szerepet lenyomnak abban a műsorban.
Mikor áll 30 ember a faszi mellet ) Nevezzük mától LaciCRM-nek )
tapsol mindegyik, mint a bírka meg szurkol de látszik minden 3.-ik fején, hogy na edd már meg mert unom ezt a mű szurkolást
Mondjuk vannak benne kaják Megkóstolnám mindegyiket de emberi adagot mindegyikből nem egy osztálynak valót
És hasonlít LaciCRM-re.