Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fúúúújmár.
Rá klikkeltem a válasz gombra és lusta voltam visszamenni független hozzászólásként betenni ezte more

Na vkinek egy Berik bőrkabát 50-es méretbe? Nincs kopva, szakadva nem büdös. Egy alap tisztítás se muszáj neki.
Ott porosodik már vagy 1-5 éve oszt semmi baja csak annyi, hogy kinőttem mert mikor vettem pulya vótam még
És mi közöm nekem mindehhez?

Na jó, az BMW sorkettes egy etalon, szívesen beleaggatnám a gépbe a Kawász blokk helyett!
Nem is arra a tempóra vannak tervezve és kényelmetlen 150-felett hosszabb távon.
Az sm az 0-120-ig tépje az ember karját aztán cső
Er6n-is óra szerint 220 a vége és fektettem azt de nyilván nem volt csak 195-200 körül talán, de már 160 nal utazgatni fárasztó volt mert nem volt szélvédelem...
Az sm-ek meg játszós gépek nem autópályás rakéták
Nem kell 200 egyik sm-nek sem.

Ja ezt csak úgy mondtam nem aféle beleugatásnak vagy okoskodásnak szántam
De ezt tudja mindenki aki itt van mert már volt vagy van ilyen gépe sokunknak.
Én konkrétan nem is akarom, hogy menjen még 170-el sem
max 150-oszt kész de azon hipp hopp ott legyen
Nem túra gépek és nem speed-ek sem . Ripp-ropp 1-2-3-4 oszt 130 fék-stopi-dűt vissza 3 és ripp ropp 100. Közbe kerékrejön izzadunk egy kicsit ( már aki nem tud nagyon és még pöppet tart tőle )

Néztem azt a 900r Nuda-t Kocka egy gép de olyan traktor hangja van na meg 650 sor 2-m volt már megnézném mit csinál 900 ban is egy ilyen dög
Kissé kicsinek tartom a fejidomot és lámpát meg a balra kivezetett dob sem tetszik és az első sárvédő is, mint valami leszállni készülő héjjamadár
Nem ismerem. Nem kötekedni akartam, csak nekem meggyőződésem, hogy a gyári órák mind csalnak pluszba. Nem megy kétkilót egyik egyhengeres sumo sem és kész!
Na nem mintha kötelező lenne nekik...
mittudommáén, régen volt téma az egyik gogo-n este. Az Egri 640Lc4es duplakipus (azóta EXC-t vett) K. Ferit ismered? nekem ő mondta..
Óra szerint?
gondolom hosszú áttétellel.
kizsírozott szakadékban?
Luki 660-asa amit elloptak, beleugrott a 200ba
Úgy vagyok vele, hogy ha csinálok valamit akkor azt már rendesen...és időm most van rá Te mindig 10W40 olajat tettél bele vagy volt benne 10W50 is?
Vagy legalábbis,,, talán nem esznek meg, ha lerobbanok a környéken.
menő gádzsi vagy te már ott
Azt is beolvasztanák, téged meg megennének.
Én magam részéről a közmunkásprojektnek köszönhetően vagy 30 Szendrőládi lakossal egész jól kijövök már,,, ha jól vettem ki a dolgot,,, főnökük voltam, de nem igazán b@sztattam őket,meg azért a (saját biznisz) munkám alapján szerintem becsültek...
Én is szeretem csak ne lenne ennyi lakatos errefelé
Lefulladna a motor Szendrőben oszt kivégeznének érte kb
A szívem szakítottad meg ezzel a videóval...
Legnagyobb kedvenc útvonalam,,, és, milyen szép idő is volt itt.
mert cefet mód beteg voltam vagyis anyám szerint.. aztán ha ő azt mondja akkor az úgy van.. ha ellenkezek akkor tesz róla hogy úgy legyen
Tik oan ..... önzetelenű szerelmetesek vagytok

De pesze a képeim a büdös göcibe sinycsenekk
kaptad mert jóarc voltam.. a bukósityak volt biznic
Milyen tied?Ezt elbiznyiszeltük
Amúgy nincs.Beolvasztottam és öntöttem belőle nyakláncot
most neked elől 15ös van? még megvan az én 16osom?
enyém volt már hogy 3,3-ból kijött eszem megállt mikor láttam a kúton hogy alig ment bele.. 6 lityó 180 km után. javarészt nyugis főút volt. amúgy Mátrás Bükkös nekem is 4-4.2
15:38 2.53
16:40 2.50
Az a 3 század nem oszt nem szoroz
neked 38-as van hátul more.. nekem van 40es, az 17es elsőhöz
Nekem ennél a használatnál szokott kb 4.2-t enni