Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyhengernél jobb a motorfék mint sornégyen a lábfék
De jó lenne egy jók Bükk
Jó 25-30fok, napsütés, meleg aszfalt
Meg ha kijavitanák a megye táblától répásig a repedést az úton, mert az élvezhetetlen.
Amikor a mimokkal bükköztünk én sosem használtam hátsóféket, de nem maradtam le.Vissza egyet, meg elsőfék
De rákéne szoktatnom magam a hátsóra, hogy fogok igy holtponton egykerekezni?
Igen... Jó lenne már egyszer átvágni a Bükkön, hogy a túlvégén még legyen h. fékem...
Nézdcsak a nyugdíjasklub! A bakelit lap hőszigetelés szempontjából kell?
Köszönöm neked, örülök, hogy nem merültem feledésbe, de a másik helyet hanyagolom,,, és ez valszleg így is marad...
Az emberek 99%-a ugyanúgy maradt a barátom, de a véleményem nem fog megváltozni, és annak a seggfejnek soha nem fogok megbocsájtani...
A tavasztól meg természetesen várom a lehetőséget, hogy minél többet guruljunk együtt.
Csak, már ott tartanánk.
‎-Ha van 10 jégkrémem,és neked van 11 almád,akkor hány palacsinta fél a háztetőn?
-Lila,mert a földönkívüliek nem hordanak kalapot

Rider 1800 Zolikám azért tudom rosszul esett , de ne légy már ovis gyere a mimokra is legalább egy hali ra. Van aki normális is ott (vagy nem) . Mikor elolvad a hó remélem gurulunk. Na szia.
Ma jártam benn az Europartban Rider kollégánál...
Él és virul, bár motorozásból kevés jutott neki az elmúlt évben,,, meg,,, betegeskedik is kissé a vas, de tavaszra majd megoldja.
Kicsi a világ...
Keresztanyám tesója a Pisti
Múltkor mondta nekem, hogy összerakott egy ilyet mikor kicsit tőtikéztünk keresztapáméknál a sufniba és, hogy eladó.
Látom megtaláltad
Migléczi Márk, hivatkozz rám nyugodtan
Hali!

kipufogó összekötőt valaki tudna csinálni nekem ?
vagy van vmi ismerőse itt borsodba?
jaja méghozzá itt van az utcában A benzinkutas srácé, cserélgeti csinálgatja a fiának de úgy látom nem találja a megfelelő opciót. Volt már swalbi blokkos meg mindenféle !
Heeellobello! Van tán egy másik szinyóblokkos parasztpit kicsiny városodban?
http://www.jofogas.hu/borsod_a...
Annyit tán még nekem is megérhetne,,, de nem rontom az üzletedet, Breki.
Zavart érzek az erőben
Tény, hogy nem szoktam nagyon megrángatni de egy 47-eset próbálok majd ki ha veszek.
Azt miért nem írod le milyen plusz "szolgáltatásokat" kínáltál még...?! Tee Teeee... Te utolsó senki! Rontod itt a bizniszem!
Ne higgyetek neki! Nekem már 10ért is ideadta volna
Van jó áron egy jó állapotú road attackom, 95%os mondhatni új; öreg gumi (nem tudom pontosan mikori, hétvégén megnézem+csinálok képeket ha érdekel valakit) de nincs repedezve, nincs megkeményedve, leápolva el van rakva! Olcsón vettem, olcsón adom, mivel még nincs rá szükségem és tudnám mire költeni a pénzt!
120/70 R17 Miskolc fórumos körökben 13ezret kérek érte, ami kevesebb mint az R17nél kért ár fele!
ti ti ti ti tá tá ti ti ti ti
Astra F nél egyszerre kell nyomni sokáig először valami F 12 vagy valamit kiír aztán meg a pillanatnyi sebességet.
aztán milyen ritmusban kell nyomkodni hozzá azt a 2 gombot amivel az órát lehet beállítani
Ma is megérte nem lefeküdni!