Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha össznépi, akkor tuti,,, ha csakis a barátaim lesznek ott, az már azért csábítóbb,,, mondhatni, meggondolandó.
Ja én most ezt nem idegesen írtam, nem relakszááálok

Most akkor ki vette a szívére? mert én egyáltalán nem
ebayről van a szett, de mivel volt egy idom cserélve a pótlást miskolcon készítették. személyesen kellett bemenni és vinni a mintát.
A MaxxPower Suzuki-ban tán vannak bőrcuccok bőven. Pest irányába találod baloldalt kb fél km-rel az Avasi Meki után.
ja szlovakiabol vagyok ,legjog lenne valami uzlet ahol nagy a valasztek
Olyan rolytoscspperos tipus amibe faszán belegabalyodsz ha szeles az idő?
Nekem van egy bőrnadrágom eladó.
Bstaros kb 5x használtam zsír új.
Borsodban Göncön tudod megnézni.
kb 180-185 cm és 65-75-kg ig.
hellosztok,nem tudtok miskolcon hasznalt motorosruha uzleteket? bornadrag es kabat kenne,es bukosisak,van egy cruiserem ,,koszi
Igen......igen....VAn rá sok megoldás de az se bírja tovább van rá vagy 10 maszek bütykölési javaslat de ami bevált az a clubos megoldás eredeti gumiból semmi adalék, vegyszer meg kiegészítő anyag
Vágjál bicikli belsőt a rések közé és nem fog mozogni :)
Valahol itt videón is volt, de fingom nincs milyen cimen
Pedig nem adod sokért....hmmmm csóróság van e
Még benn figyel az ülés alatt, persze kikötve. A kutya se érdeklődik utána...
Há téged meg kikérdezett Nem telefon
Jóvane köszi mert sejtettem vmi hasonlót én is, mert occóbért lehet beszerezni 3x annyi élettartalmú cuccot a clubbó
Jó vón nekem is majd tavasszal egy olyan mikor előhozom
Elment már a elektonyikus tunying?
Asszem mintha említette vón', hogy vett hozzá nemgyárit. De majd ő megmonnya.
Akkor kaszás cimbi feladta Ha ezt látta jónak akkor értsük meg és nincs kövezés
Egyébként meg mindenki tehet egy szívességet ...... ........
Brekkencs ikszéjtől meg jóvóna megtudnom, hogy gyári menesztőgumit használ és cserélgeti 8 ezrenként vagy TE is a xt clubból rendelsz jóbbfélét amivel 20 ezret ellehet kavirnyászni?
He?
Szia! hol vetted a movistar-ra a matricákat? Esetleg valami elérhetőséged van még hozzá?
Na azt ne mondd már hogy kihagynál egy MiMokos össznépi Kakucs kukucskálást
MOstanában nagyon szetfazék lettél. Én mondom Pap leszel az Kurva Isten!
Csak a szívére vette...
Relax...
Tavaly is csaltak már Hungaroringre is,,, Kakucsra is, de tán még Brezovára is,,, nem mentem... Megvárom, míg megépül itt, a pofámba.
Itt topic indulás óta jelen van a hülyeség. elnézést má de télen mi az anyámpicsájáról menjen a diszkurzus amikor mindenki a szobában baszi a rezet?

Amugy a Zsoltal én személyesen is találkoztam, üzleteltünk, azóta is beszéltem vele. Egy párszor adtam hangot annak ( mikor leszarozta apám motorját) hogy kicsit túlreagálja itten a dolgokat, írja a regényeit amiben volt sok okosság meg némi tulzás is. Lehet hogy ért hozzá ( biztosan ) de amit már láttam meg a kezembe fogtam arra ne mondja hogy az nemaz.

no érted é ?
Gyermekeim! Egy tanulságos állatmesével kedveskedek nektek! Két béka egy napon beleesett egy tejjel teli vederbe. Az egyik állat gondolta, hogy úgysem tud kijutni, így feladta. Isten másik jószága azonban nem adta fel, és addig evickélt, kapálózott, míg vajjá nem köpülte a tejet. Ez után a franciák megették mindkettőt, rántva.
Hogy mi a tanulság? MINDENKI EGYSZER MEGPUSZTUL A GECIBE!
Még Kakucson is ki kell próbálnod az éven
Azt a gumiréteget nyugodtan idebízhatjátok, jópár barátommal várjuk már a pályázás lehetőségét, és én is végre kipróbálhatom az RGV-t ott, ahová való,,, pályán...
ejjj ejj ez a laci!