Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a latin lever? de kit ?
mondomén! ez van acélbetétes változatban is
ilyesmi ne :

Na azéé LaciLóónak is van egy kis igaza, mert az építkezés alatt meg ez volt a munkáscsipőm!
De tény, h a port, meg a téglát jobban bírta, mint a sarat!
Naná! Nem volt semmi, tekintve, h ráadásul nem is ugyanazt ittuk,meg nem is ugyanannyit, de mégis ugyanazt a lehetetlenséget láttuk!
Én kérek elnézést!
Ja, a latinlever?
Egyébként nem munkáslépő, hanemvalami outdoorbaki, de szar, mer beázott a trutyiban.
be hát!
a csávónak aki beírt na nemérted EEE ?
megint be van baszva!
Hee?
szerintem a munkás lépő tetszett meg neki
vagy legalábbis nekem jól jönne a hegyen
lehet valahol én is meg te is sárgák vagyunk
áháháhá arról beszélsz ?
Ez már magas röptű
Most kellene átfordulnom néger pasiba a villanyrendőrnél éjszaka
Ezek vagytok ti nők mindjárt a haszon
Semmi élvezet
Ez most nekem nem szimpi
De azért te tényleg szimpi vagy és nem csajozni szeretnék köszi sárkány van itthon is
Persze ha nem laknál ily messzeségbe csaphatnánk egy jót valamelyik erdőbe (már mint Cross)
Legalább valami hasznom is legyen belőle...
Na mostmár... akinek még egyszer tetszek, két dolgot tehet értem.
Vagy szervezzen egy GyűjtsünkSzandránakBenzinpénztAlapítványt, vagy vegye meg a csizmámat.
Helló
Egyre jobban tetszel
EEE!
Há' nem itt ülünk állandójjan!
Hát mi a probléma?
Jöjjön, fizesse ki, és vigye...
Így,,, nem tud átb@szni.
Azért kissé gyanús ez a teljesítmény. Szerintem inkább 170 le...
230 lóerős literteljesítményt eddig egyedül a 250-es 2T sportmotorok (még egyszer mondom,,, sportmotorok, nem versenymotorok) tudtak abszolválni. (és ennek már 20 éve )
Istenem...nem hagynak békén ezen a ************* Írt megint ugyanarról a címről az emberke, ma meg mi jött?

Feladó: majorcassidygibson
E-mail: majorcassidygibson@gmail.com

Hello,

Is this Bike still available for sale let me know the condition of the bike Kindly e-mail me back to(majorcassidygibson@gmail.com) Await your response.Thanks.