Na azéé LaciLóónak is van egy kis igaza, mert az építkezés alatt meg ez volt a munkáscsipőm!
De tény, h a port, meg a téglát jobban bírta, mint a sarat!
Ez most nekem nem szimpi
De azért te tényleg szimpi vagy és nem csajozni szeretnék köszi sárkány van itthon is
Persze ha nem laknál ily messzeségbe csaphatnánk egy jót valamelyik erdőbe (már mint Cross)
Na mostmár... akinek még egyszer tetszek, két dolgot tehet értem.
Vagy szervezzen egy GyűjtsünkSzandránakBenzinpénztAlapítványt, vagy vegye meg a csizmámat.
Azért kissé gyanús ez a teljesítmény. Szerintem inkább 170 le...
230 lóerős literteljesítményt eddig egyedül a 250-es 2T sportmotorok (még egyszer mondom,,, sportmotorok, nem versenymotorok) tudtak abszolválni. (és ennek már 20 éve )
Is this Bike still available for sale let me know the condition of the bike Kindly e-mail me back to(majorcassidygibson@gmail.com) Await your response.Thanks.
ilyesmi ne :
De tény, h a port, meg a téglát jobban bírta, mint a sarat!
Egyébként nem munkáslépő, hanemvalami outdoorbaki, de szar, mer beázott a trutyiban.
vagy legalábbis nekem jól jönne a hegyen
Semmi élvezet
De azért te tényleg szimpi vagy és nem csajozni szeretnék köszi sárkány van itthon is
Persze ha nem laknál ily messzeségbe csaphatnánk egy jót valamelyik erdőbe (már mint Cross)
Vagy szervezzen egy GyűjtsünkSzandránakBenzinpénztAlapítványt, vagy vegye meg a csizmámat.
Egyre jobban tetszel
Há' nem itt ülünk állandójjan!
Jöjjön, fizesse ki, és vigye...
Így,,, nem tud átb@szni.
230 lóerős literteljesítményt eddig egyedül a 250-es 2T sportmotorok (még egyszer mondom,,, sportmotorok, nem versenymotorok) tudtak abszolválni. (és ennek már 20 éve )
Feladó: majorcassidygibson
E-mail: majorcassidygibson@gmail.com
Hello,
Is this Bike still available for sale let me know the condition of the bike Kindly e-mail me back to(majorcassidygibson@gmail.com) Await your response.Thanks.