Egyszer javítottam egy ilyet. Meglepően jól megy ha rendbe van. A hajtást, lánc viszi át a deklin belül, ez szokott kalamolni, ha mákod van találsz hozzá. Illetve amit javítottam, a kipufogó volt eldugulva, szétvágtuk, kipucoltuk, és ment mint a rakéta!
Sztem nagyon nem tudsz mellé fogni vele, ha jó állapotút találsz
Alacsony is ahogy mondtad, meg lehet fabrikálni abban a műhelyben ami nektek van
Jog clubot kell majd nyitni a faluban..ja bocs városban
35 ezer forintért nagyon nem tudok mellényúlni, ha kell rádobok még annyit, vagy valami márkásabb hatvanas henger, kis motorfelújítás és tuti jó lesz. az a lényeg hogy ilyen kicsi mint féleség legyen mert a normál robogóról nem ér le a lába tudod muter ilyen alacsony.
meg önindítós is kis kosarat rábaszok neki ide tökéletes elszaladgálni! mire lemegy a hó rendbe is tudom tenni.
Nagyon jó gép he!
Megy mint rakéta és nyomatékos paripa az.
Azon agyaltam én is, hogy muternak bekéne szerezzek egy ilyet
Nézegettem csak várok egy olyat amiért nem kell a fél országot átutazni meg occó is.
Ha mindegyik olyan, mint az a sárga sárkány otthon akkor biztos fasza
jaja pont ilyen! Akartam is kérdezni tudsz e róla valamit? Anyámnak venném karácsonyra, munkába járni. Külsejét majd rendbe teszem!
Jól menne mondjuk alattam ? bírja a sújt meg a nálunk lévő emelkedőket? tudod van a papköz meg ezek, ara jár haza anyám
Ilyen van a "Huginak" otthon.
Gyóó jön kerékre rendesen csak úgy ugrik
Múltkor azzal jött vmi családi összeröffenésre unokatesómékhoz kicsit megnézegettük
ohh bazz ne is mond
Tele van a média, hogy 30-40 centis hó lesz és hujujujuuujujjjj
Régen 80 centisbe ástunk alagutat az udvarban és nem volt vége a világnak.
Annyira be kell harangozni öcsém a havazást
Azt csak az olyan László féle egyének kapnak, hogy ne habozzon a szájuk a cukorkáért
Kis vigasztalás a nagyoktól
NA most lesz off topic ha betolja ide a Crm-et
Tehát ilyenekre kell figyelni is.
Alacsony is ahogy mondtad, meg lehet fabrikálni abban a műhelyben ami nektek van
Jog clubot kell majd nyitni a faluban..ja bocs városban
meg önindítós is kis kosarat rábaszok neki ide tökéletes elszaladgálni! mire lemegy a hó rendbe is tudom tenni.
Megy mint rakéta és nyomatékos paripa az.
Azon agyaltam én is, hogy muternak bekéne szerezzek egy ilyet
Nézegettem csak várok egy olyat amiért nem kell a fél országot átutazni meg occó is.
Ha mindegyik olyan, mint az a sárga sárkány otthon akkor biztos fasza
Jól menne mondjuk alattam ? bírja a sújt meg a nálunk lévő emelkedőket? tudod van a papköz meg ezek, ara jár haza anyám
Gyóó jön kerékre rendesen csak úgy ugrik
Múltkor azzal jött vmi családi összeröffenésre unokatesómékhoz kicsit megnézegettük
esetleg ez
miskolcon van
http://www.expressz.hu/yamaha-mint-32681237/
nagyjából egybe legyen ( fődarabok) nem baj ha lepukkant csak feltámasztható legyen.
Itt egy nyári sláger:
http://www.youtube.com/watch?v...
(megyek szarni , mindjárt jövök)
Azt írják az üzenőfalon, hogy tombol a nyár
Tele van a média, hogy 30-40 centis hó lesz és hujujujuuujujjjj
Régen 80 centisbe ástunk alagutat az udvarban és nem volt vége a világnak.
Annyira be kell harangozni öcsém a havazást
Kis vigasztalás a nagyoktól
NA most lesz off topic ha betolja ide a Crm-et