Pesti nép vagyok már én is pár éve és hiába Gönc city az én városom ha itt tanyázok fent.
Hébe-hóba hazamegyek olyan 2 havonta 3-4 napot, de legalább lesz pálya a közelben és ha pont kifogom, tudok menni az otthoni arcokkal egy jó kis pörgős délutánt a pályán.
Ha jól megcsinálják és az árak is az ottani viszonyokhoz mérten elfogadhatóak lesznek akkor biztos népszerű lesz és lesz forgalma.
Ha meg megszínesítik egy-két vezetéstechnikai cuccal, stunt oktatással napokkal akkor tuti siker lesz
Hát ja bazze!
Ezt meglehet előzni ha előre agyalnak kicsit. De ugye a világ az ilyen, hogy mindig vannak lesipuskások akik abból akarnak meggazdagodni, hogy mások előtt járnak kicsivel és van rosszindulat bennük.
De hát csak lesz valami aztán lehet menni karcolgatni nem is olyan messze
Valószínűleg nem egyszerű dolog egy ilyen projektet tető alá hozni, még ha meg is van a keret hozzá...látod valami szemfüles máris lenyúlta volna a hellring.hu-t
Lehet igazatok van.
Mondjuk ha nekem lenne x millió felesleges pénzem vagy legalábbis olyan amit ilyen építkezésbe akarok ölni, akkor nem hagyom senkire a szervezést és kivitelezés.
Megveszem a kinézett földet szép csendben a tulajoktól, csináltatok terveket-engedélyeztetem és kezdődik az építkezés.
Médiának, ugatóknak, ellentábornak, okoskodóknak egy cepeccke figyelmet se intézek.
De lehet én vagyok naiv
Nem értek hozzá de ha megvan a lóvé és az engedélyezett építési terv akkor nekem ugathat bárki is.
A lóvéval nincs ott gond szerintem, nagyon csúnyán televannak a helles csávók. Én csak azon parázok, hogy ha már lesz, akkor remélem a pórnép számára is elérhető árakon lehet majd bemozdulni tekeregni.
he valamelyik nap megyek újhelybe mit látok beszarsz. amugy ezek hülyék. komooanmondom.
azt írja a bót ablakára:
MUNKATÁRSAT FELVESZÜNK.
HÁT EZ HÜLYE?
a munkatárs az már fel van véve, minek veszi fel mégegyszer?
aki meg nem munkatárs szerintem azt akar felvenni hogy legyne még munkatárs.
hülyék ezek
ostobák.
Lenni biztos, hogy lesz, elég komoly tervek is vannak, elég jók is. Pálya, büfé, szállás, oktatás kicsiknek, minden, ami kellhet.
És elvileg tényleg tavaszra terveznek mindent. Úgy tudom, hogy addigra akarnak készen lenni, aztán egyszer később még fogják a pálya egyik részét hosszabbítani.
Túl szépen hangzik a történet!Balatonring után,szerintem egy kis egészséges bizalmatlanság megfordúl az emberek fejébe!Sokan,bizakodunk,hogy nem csak parasztvakításról van szó!
Én annyit tudok egyelőre, hogy tuti lesz pálya! De hogy mikorra? Rohamos építkezésről nem tudok, így szerintem a májusi verseny az necces még. Bár attól függ melyik május?!?
Hébe-hóba hazamegyek olyan 2 havonta 3-4 napot, de legalább lesz pálya a közelben és ha pont kifogom, tudok menni az otthoni arcokkal egy jó kis pörgős délutánt a pályán.
Ha jól megcsinálják és az árak is az ottani viszonyokhoz mérten elfogadhatóak lesznek akkor biztos népszerű lesz és lesz forgalma.
Ha meg megszínesítik egy-két vezetéstechnikai cuccal, stunt oktatással napokkal akkor tuti siker lesz
Csak ne vigyen el a múló minket dec.21-én
Ezt meglehet előzni ha előre agyalnak kicsit. De ugye a világ az ilyen, hogy mindig vannak lesipuskások akik abból akarnak meggazdagodni, hogy mások előtt járnak kicsivel és van rosszindulat bennük.
De hát csak lesz valami aztán lehet menni karcolgatni nem is olyan messze
Mondjuk ha nekem lenne x millió felesleges pénzem vagy legalábbis olyan amit ilyen építkezésbe akarok ölni, akkor nem hagyom senkire a szervezést és kivitelezés.
Megveszem a kinézett földet szép csendben a tulajoktól, csináltatok terveket-engedélyeztetem és kezdődik az építkezés.
Médiának, ugatóknak, ellentábornak, okoskodóknak egy cepeccke figyelmet se intézek.
De lehet én vagyok naiv
Nem értek hozzá de ha megvan a lóvé és az engedélyezett építési terv akkor nekem ugathat bárki is.
Mondjuk elég sok lóvénak kell lennie ha felhúzzák pár hónap alatt........
azt írja a bót ablakára:
MUNKATÁRSAT FELVESZÜNK.
HÁT EZ HÜLYE?
a munkatárs az már fel van véve, minek veszi fel mégegyszer?
aki meg nem munkatárs szerintem azt akar felvenni hogy legyne még munkatárs.
hülyék ezek
ostobák.
( amugy ilyen lassító geci kanyar mint mikor a rallin kikúrnak két gumit hogy kerüld ki. . franciáűul Fondorlat, cselszövés, )
És elvileg tényleg tavaszra terveznek mindent. Úgy tudom, hogy addigra akarnak készen lenni, aztán egyszer később még fogják a pálya egyik részét hosszabbítani.