Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

He még egy szó, és nem megyek hozzád se születésnapot köszönteni, se pálinkázni, se bebaszni. Se.
na de szép se !

viccet félretéve nem vót akkor hajad meg ugy alapból nincsen nem? mármint van de rövid. az én fészekfej frizkómhoz képest minden más csak halvány pinaszőrkezdemény !
Némá átment mindenki a másik oldalra?
"az egész csapat bumm arra szaladt"
bele a sortűzbe
Vki ijesztgeti a cigókat
Nem is vagyok kopasz!
De kellemesen beitaloztunk akkor!
lepottyant egy űr az égből!
http://www.youtube.com/watch?v...

azért Termosz te is maradandó károsodást okoztál
amikor először találkoztunk, feljöttél tán hozzánk oszt pálinkáztunk. na ezt gondoltam magamba: hú de csúnya kopasz gyerek!
he én se találkoztam még vel, így mondhatnám hogy csak egy fantom. de elmentünk egymás mellett már vagy 3x egyszer szántón ő gyalog én motorral, akkor is megismertem, egyszer fonyba jött a fekete koporsószállítóval, akkor én gyalog voltam akkor is megismertem.
Nem sokat veszítettél na faszom nem megy az írás
Nem veszítettél
Egyébként ha még integettél volna se tudtalak vón hova tenni, mer még mindig nem tanálkoztunk személyesen.
Halvány őszi rózsa !
Áhhááá, akkor te tötymörögtél előttem 40-el!

az pl tök ugyan az, meg a műszerfal is ugyan az
hát jó! ha neked ennyit ér az évtizedes barátságunk
kormánykerék?
ja mert az A vekiben még van csomó olyan cucc ami megegyezik az f astrával és jobban is hasonlít rá !
a g astra nekem olyasmi mint az A vectra. még nem igazi vectra de már nem astra (kettő közötti átmenet)
a G astra még nem H astra de már nem F viszont tele van F astra cumókkal új kasdztniban no. ez kijött belőlem, elnézést, sajnálom, nem vagyunk többé cimbik
nem ismerlek
nekem mer vectrám van, innentől kezdve az astra szar,a veki az isten. na jó nem de a G astra elég vakvágány az opelnál
Most megsértettél engem és László Opel fan barátunkat! amúgy a MOL kútnál lévő körforgótól a Bocskaiig.