Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem ismertem őket, viszont csoporttársaméktól hajnal fél 3-kor még sört kértek itt az egyetem területén...a sofőrön volt akkor bukó, az utason nem, és csak az utas ivott (itt)..
Nem tudom.
Én nem megyek az éven mikulmotorolni ezt mondom
Áááá kétlem. Nálunk nem karácsonykor jön a Sánta mikulás.
Szerintem karácsonykor.
Ez mikor lesz és hol és mennyi?
Majd nézlek benneteket a +21 fokból
És nincs...
Fogadjunk Laci itt van megint
Ejj na nem úgy!
Nagyfalun vagyok csak kérdeztem, hogy TI nem mentek-e?
Otthon lennék kitolnám a paripát egy 2 órára szarráfagyni
Már 2 éve tervezem de ez éven se lesz belőle semmi
Há' mennyünk!
Motorolni a mikulás napnak széllel szembe hidegben vacogva fogcsikorgatva széles mosollyal dideregve
Muki-micsinázni?
Megy vki mukilás motorolni?
nem csak mostanában van szabadidőm aztán a csapból is a vásárlás folyik.....itt meg ha kimozdulok pesten akkor azt látom a sok csűrhe 4-5 szatyorral rongyol ki az üzletből meg tömegével plázáznak, mint egy hangyaboj bazze. nem nekem való a nagyváros
azt kéne jól bebaszni már majd csak ünnepekre megyünk haza legközelebb
te annyi fazsságot írsz mostanába he

" De unalmas ez a net mindenhol csak ez a vegyél ezt vegyél azt karácsonyra, akciós ajándékok, ajándék tippek......... Vegyél, vásárolj, költekezz..ez folyik már a csapból is Kibaszott kapitalizmus meg fejlettség """

há minden éven ez megy, neked faszhiányod van ?
gyere haz basszunk be . tönkre tesz téged a nagyvárosi hupákolás
Figyeld a hírt:
Súlyos baleset a fővárosban
-Mondom ráklikkelek.........erre kijön, hogy blaa blaa blaaa 2 könnyebb sérült hol itt a súlyos ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
jajaa
Hát akkor drukkoljunk, hogy jövőre megépüljön az a pálya, és nekünk alkalmunk legyen tesztelgetni.
Az komoly lenne ebbe a felállásban!
Csak már férne, csak már férne...
3400méterről szól a fáma!Azon,azért elfér néhány motor!
Na, Skiller kolléga, ha megépül ez a pálya, lehet felcsattogni a kistesóval, én meg kimegyek a Zergévével, aszt nyomatunk egy SSP 400 Grand Prix-t. Ja,meg szólunk még Vitkának,az még egy ZXR400, meg Baricska Peti haveromnak, az meg még egy RGV. (az én régi kék Wolfom)
A rajtrács első sorát már meg is töltenénk...
Ne tedd , én se teszem!
De menni kellene vmerre csakugyan
ejjj, sajnálom.