Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kételkedsz?
Csak Norris
Előlem senki sem tud elbújni
Hát még benne
Milyen jó érzés lehet AZ Autó (fekete astra) mögött haladni, ugye Feri? (és Szandra)
si senyor!
Hali!

Valaki pls segítsen már Yamaha YZF 750 R hez keresem a gyári adatokat gyári gyorsulás stb...de eddig sikertelenül!És lenne még itt vmi....jobb gyorsulás eléréshez milyen fogaskereket ajánlotok?

Köszönöm előre is!

Széles utat!
Értem.Köszönöm, még várok vele, hátha másnak is lessz konkrét ajánlata még
110-es Zolinak nem lesz, az tuti. A másikból szinte biztos, hogy lesz nála...
Edelény, Papp Zoltán 70 7760 185
Van neki egy pincével, egy páran innen is oda járunk
Szenya tag vagy látom
Sziasztok! Valakinek eladó használt gumik Miskolc és környékén 110/70/17 és 130-70-17-es méretben?
Ja természetesen a név is zseniálisan találékony !
Ideje volt már, hogy valami biztos hír lábra kapjon, elég hosszú ideje tartották bizonytalanságban a népet...
Sziasztok ! Örülhetünk, lesz Szikszón Hell ring :) Mint Miskolci nagyon várom hogy gurulhassak rajta !
mivan nem tetszik? 3 embernek van az egész PH!-n ilyen sapija amugy nagyon szigorú
genyó besírok! eddig végbéltükrözésre ment az ember szikszóra most meg már forma1 is lehet. hát anyámpicsájátmán! a szatev bűzét meg majd elnyomják egy faszányos ventillátorral hogy börni eklesztónt ne zavarja a dögszag. De a redBull istáló hogy fog kinézni a bazi nagy helles lovarda alatt?
Bazd+
Dejóóó! Megmutatnád nekünk az avatarodat?
nyertem a prohardveren sapkát az avataromra ezzel vége is részemről a karácsonynak
másképp nehéz elviselni ezt a kurvaéletet!
gondoltam
tegnap amugy atom részeg voltam. Fonyba szédelegtem
jóvót na! majdnem minden hétfőn sikerül