Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bárhogy is van, ez a tárhely még buzibb, mint az előző. Az kollektívan szopatott mindenkit egyszerre, ez meg köcsög módon szelektíven teszi mindezt.
Akkor nálad valami csoda folyik, mert nekem még most is nyígja, h "Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found."
Én már kb. 2 napja nem tudok belépni.
Helló kolléga! Én tegnap nem tudtam, ma igen, de most meg nincs ott senki. Picsába!
A MIMOK-ra ti betudtok lépni? Vagy csak velem szarakodik vagy három napja?
Chuck Norris bevarrt egy felhőszakadást!
Ezért ma jó idő volt

Nagy valószínűséggel
Jössz malackodni Szandra?
Ezzel kapcsolatban nincs információm sajnos.
De ez így van. Ami a csekken van dátum, onnan még 30 nap fedezet.
Ha már mindenkit ismersz, azt mondd meg nekem, hogy Szerencsen lehet-e már paintballozni? Régebben lehetett, lefixáltunk mindent, erre előtte vagy 2 nappal felhív a csávó, hogy ők befejezték, sajnálja, de már nem fognak foglalkozni paintballal...
hogy mi? ha lejár a biztid úgy tudom még 30napig érvényes de ez nem tuti..
Üdv.
A ká-end-há biztosítónál van biztosításom.Igaz most lejárt, elfelejtettem befizetni.Nincs arra valami törvény hogy még tudjak motorozni? Nincs rajta fedezet? a csekken nem ír semmi ilyet hogy fedezet. segítsetek már....
Baja-n is azzal nyerik a versenyeket. Igaz azok jobban kivannak hegyezve és agyon vannak spécizve mindenféle jóval.
Tetszetős masina és tartós is , mint az Xt 660.
Napokban fogok kipróbálni egy Xt-t és jó lenne egy Xr-t is megseggelni. Van most egy piacon ami tetszetős. Hóvégén megyek haza, lehet össze kellene futnom a sráccal pár szó erejéig.

Ecsém fecca, te ismersz mindenkit
Keresztapa feeling lehetsz.....kezdek félni tőled
Én ismerem, asszem az apja, meg a tesója is 1-1 XR-el nyomja.
Dicsértessék Jézus Krisztus!

Szikszón van egy srácnak Honda Xr 650 r-es sumoja nem tud vki infót a gyerökről esetleg nem ismeri vmelyikőtök?
Láttam a bájkpicsen képet róla osztan ide valóne a faluszélére kombányozó pajti biztos

ding dong ding dong ding

http://youtu.be/3vWm47yPLGc
pa pa pa pa pa pa pa pa uma uma pa,pa uma ma
Gyerekek!Megyünk néhányan pályázni,akinek van kedve,szívesen látjuk!Bővebb infó:www.motorosnap.com
Szevasztok.
Nem tudja valaki h mikor lesz a motoros megemlekezes Szögi Lajos tiszavasvari tanar ur emlekere?masik meg h ki megy msikolcrol?
kösz