Ha már mindenkit ismersz, azt mondd meg nekem, hogy Szerencsen lehet-e már paintballozni? Régebben lehetett, lefixáltunk mindent, erre előtte vagy 2 nappal felhív a csávó, hogy ők befejezték, sajnálja, de már nem fognak foglalkozni paintballal...
Üdv.
A ká-end-há biztosítónál van biztosításom.Igaz most lejárt, elfelejtettem befizetni.Nincs arra valami törvény hogy még tudjak motorozni? Nincs rajta fedezet? a csekken nem ír semmi ilyet hogy fedezet. segítsetek már....
Baja-n is azzal nyerik a versenyeket. Igaz azok jobban kivannak hegyezve és agyon vannak spécizve mindenféle jóval.
Tetszetős masina és tartós is , mint az Xt 660.
Napokban fogok kipróbálni egy Xt-t és jó lenne egy Xr-t is megseggelni. Van most egy piacon ami tetszetős. Hóvégén megyek haza, lehet össze kellene futnom a sráccal pár szó erejéig.
Ecsém fecca, te ismersz mindenkit
Keresztapa feeling lehetsz.....kezdek félni tőled
Szikszón van egy srácnak Honda Xr 650 r-es sumoja nem tud vki infót a gyerökről esetleg nem ismeri vmelyikőtök?
Láttam a bájkpicsen képet róla osztan ide valóne a faluszélére kombányozó pajti biztos
Ezért ma jó idő volt
A ká-end-há biztosítónál van biztosításom.Igaz most lejárt, elfelejtettem befizetni.Nincs arra valami törvény hogy még tudjak motorozni? Nincs rajta fedezet? a csekken nem ír semmi ilyet hogy fedezet. segítsetek már....
Tetszetős masina és tartós is , mint az Xt 660.
Napokban fogok kipróbálni egy Xt-t és jó lenne egy Xr-t is megseggelni. Van most egy piacon ami tetszetős. Hóvégén megyek haza, lehet össze kellene futnom a sráccal pár szó erejéig.
Ecsém fecca, te ismersz mindenkit
Keresztapa feeling lehetsz.....kezdek félni tőled
Szikszón van egy srácnak Honda Xr 650 r-es sumoja nem tud vki infót a gyerökről esetleg nem ismeri vmelyikőtök?
Láttam a bájkpicsen képet róla osztan ide valóne a faluszélére kombányozó pajti biztos
ding dong ding dong ding
http://youtu.be/3vWm47yPLGc
Nem tudja valaki h mikor lesz a motoros megemlekezes Szögi Lajos tiszavasvari tanar ur emlekere?masik meg h ki megy msikolcrol?
kösz