Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap ha szívesen láttok megyek. hi hi hi csak hely legyen Barcikán.
Én is kerültem ma egyet. RGV-vel eddig kerültem a hosszú egyeneseket, az elmúlt két év történéseiből kiindulva, de a gyári henger-dugó kombó hivatalosan teszi a dolgát, csak a karburátor beállítás várat még mindig magára. Mindenesetre valami nagyobb motort kicsit megleptem este,igaz, nem is ment gyorsan, de azért csak jó volt látni, milyen ütemben távolodik a tükörben.
Holnap meg go Barcika, jöjjön, aki tud:)
Szerencsből Tokaj felé menet a 3. leág jobbra, kb 300 m autóbontóval szemben! Takács Robi: 20/9595115
Én is be be nézek ide néha

FERENC testvért meg is kérdezném de rögvest hogy nem e tudja szerencsen hol csinálnak eredetvizsgát?

Esetleg telszám?
Dehogynem! Megkaptuk...kitakarítottam ma a házat
Mindenki motorozik! Én is megyek kerülök egyet aztán, ha összejön minden holnapra délután Barcika
Húúú, innen is kipusztult mindenki. Pedig még az első házifeladatokat sem kaptátok meg.
Az az alattomos poros rész engem is megtréfált kedden Meg Tárkány felől javítgatták az utat és semmi előre jelző tábla vagy forgalom irányítás
Na, ma meg volt az ellenőrző körút. Nem olyan szar az a Bükk...
Felsőtárkány-Bükkszentkereszt 30 perc.
Viszont tényleg vannak dolgok, amikre figyelni kell. Tárkánynak lefelé a hidas kanyar előtt egy őz oszladozik már egy ideje, jócskán kilógva az útra. Hazafelében pont,ahogy megyehatár után rátérsz a szarabbik útra, no az egy balos kanyar. Míg ott álltam, ketten csúsztak meg benne. Olyan finoman van eloszolva a por az aszfalt szemcséi közt, hogy nem látni, hogy poros, és ez nagyon szar. Múltkorában RGV-met egy méterrel tette odébb ugyanez a szar.
Ami viszont a döbbenet volt, az a Szinva forrás fölötti nagy visszafordítóban ért. Hazafelében, amikor is ez a kanyar balos, kijárata fel volt öntve valami fekete fáradtolaj szutyokkal. Nem most, de tisztán látszott, hogy ez,,,nem a véletlen műve. No, én békés ember vagyok, de ennek a baromnak darabosra törném az összes kezét. Nyugi, már nem csúszik, de, ha megázik, még érdekeseket produkálhat, úgy, hogy figyuzzatok azon a helyen.
A por meg csak por. Volt, van, és minden bizonnyal lesz is.
Kinézek már este én is, megnézem, mi újság. Sirok óta nem jártam a Bükkben,de akkor nagyon legyalázta a két egymás utáni vihar. Sajnálom, hogy már nem is nagyon lehet jobbra számítani az évben.
Az ilyennek a kezét lábát törném a helyszínen szó szerint...
Más ember életével játszik az faszfej aki ilyet csinál...
Ha, még nem volna elég kihívás a hegyünk, gondolták, valami parasztok, "akkor növeljük a tétet"...
Hagyjuk a bükki só]deres témát félre értettétek. DIREKT VANNAK EZEK A SÓDER CSÍKOK FELSZÓRVA AZ majdnem AZ ÖSSZES KANYARNÁL!
Sajnos ez a magyar útjavítás(erre telik a sok adóból). A repedéseket kitöltik emulzióval, a homokot meg azért szórják rá hogy a kerekek ne szedjék ki mielőtt megköt.
Holnap valaki Szerencsi csoki fesztivál vagy nyéki tó?
Hidat?
Egyszer mi is felborítottunk egyet
Akkor igen, ez bizony a kpm műve! Mondom ugyanezt csinálták itt is!
Nem egy kanyarnál van ez szinte az összesnél. A kanyar túloldalán a másik sávban is ez van. A kocsik motorok behordták a kanyarba a homokot szóval ne mondjam...... Az útra szúrok van leöntve és arra van szórva a homok ne hogy egy könnyen le lehessen söpörni. Ezt A kpm csinálta volna?
Ilyenre mindig számítani kell! Még szerencse, hogy nem a kanyar közepén van, hanem egyenes szakaszon, bár kanyar előtt, ahol fékez az ember...pár hete Szerencs főutcáján a gödröket valami sóderfélével szórták fel, napokig úgy csúszott, mint a jég!
Hali. Biztosan Ti is tapasztaltátok hogy a Bükki út milyen. Azért azt nem gondoltam hogy keresztbe homok csíkot fognak felszórni. Nem büntetendő ez veszélyeztetni a közlekedőket?
Szétfröccsenő élmény lesz...
Tervben van! Remélem nem fog semmi olyan közbe jönni hogy le keljen mondanom...
Tán napszúrást kapott kend? Barcikára jössz e Zsolti? Meg valaki még innen...