Én is kerültem ma egyet. RGV-vel eddig kerültem a hosszú egyeneseket, az elmúlt két év történéseiből kiindulva, de a gyári henger-dugó kombó hivatalosan teszi a dolgát, csak a karburátor beállítás várat még mindig magára. Mindenesetre valami nagyobb motort kicsit megleptem este,igaz, nem is ment gyorsan, de azért csak jó volt látni, milyen ütemben távolodik a tükörben.
Holnap meg go Barcika, jöjjön, aki tud:)
Na, ma meg volt az ellenőrző körút. Nem olyan szar az a Bükk...
Felsőtárkány-Bükkszentkereszt 30 perc.
Viszont tényleg vannak dolgok, amikre figyelni kell. Tárkánynak lefelé a hidas kanyar előtt egy őz oszladozik már egy ideje, jócskán kilógva az útra. Hazafelében pont,ahogy megyehatár után rátérsz a szarabbik útra, no az egy balos kanyar. Míg ott álltam, ketten csúsztak meg benne. Olyan finoman van eloszolva a por az aszfalt szemcséi közt, hogy nem látni, hogy poros, és ez nagyon szar. Múltkorában RGV-met egy méterrel tette odébb ugyanez a szar.
Ami viszont a döbbenet volt, az a Szinva forrás fölötti nagy visszafordítóban ért. Hazafelében, amikor is ez a kanyar balos, kijárata fel volt öntve valami fekete fáradtolaj szutyokkal. Nem most, de tisztán látszott, hogy ez,,,nem a véletlen műve. No, én békés ember vagyok, de ennek a baromnak darabosra törném az összes kezét. Nyugi, már nem csúszik, de, ha megázik, még érdekeseket produkálhat, úgy, hogy figyuzzatok azon a helyen.
A por meg csak por. Volt, van, és minden bizonnyal lesz is.
Kinézek már este én is, megnézem, mi újság. Sirok óta nem jártam a Bükkben,de akkor nagyon legyalázta a két egymás utáni vihar. Sajnálom, hogy már nem is nagyon lehet jobbra számítani az évben.
Sajnos ez a magyar útjavítás(erre telik a sok adóból). A repedéseket kitöltik emulzióval, a homokot meg azért szórják rá hogy a kerekek ne szedjék ki mielőtt megköt.
Nem egy kanyarnál van ez szinte az összesnél. A kanyar túloldalán a másik sávban is ez van. A kocsik motorok behordták a kanyarba a homokot szóval ne mondjam...... Az útra szúrok van leöntve és arra van szórva a homok ne hogy egy könnyen le lehessen söpörni. Ezt A kpm csinálta volna?
Ilyenre mindig számítani kell! Még szerencse, hogy nem a kanyar közepén van, hanem egyenes szakaszon, bár kanyar előtt, ahol fékez az ember...pár hete Szerencs főutcáján a gödröket valami sóderfélével szórták fel, napokig úgy csúszott, mint a jég!
Hali. Biztosan Ti is tapasztaltátok hogy a Bükki út milyen. Azért azt nem gondoltam hogy keresztbe homok csíkot fognak felszórni. Nem büntetendő ez veszélyeztetni a közlekedőket?
Holnap meg go Barcika, jöjjön, aki tud:)
FERENC testvért meg is kérdezném de rögvest hogy nem e tudja szerencsen hol csinálnak eredetvizsgát?
Esetleg telszám?
Felsőtárkány-Bükkszentkereszt 30 perc.
Viszont tényleg vannak dolgok, amikre figyelni kell. Tárkánynak lefelé a hidas kanyar előtt egy őz oszladozik már egy ideje, jócskán kilógva az útra. Hazafelében pont,ahogy megyehatár után rátérsz a szarabbik útra, no az egy balos kanyar. Míg ott álltam, ketten csúsztak meg benne. Olyan finoman van eloszolva a por az aszfalt szemcséi közt, hogy nem látni, hogy poros, és ez nagyon szar. Múltkorában RGV-met egy méterrel tette odébb ugyanez a szar.
Ami viszont a döbbenet volt, az a Szinva forrás fölötti nagy visszafordítóban ért. Hazafelében, amikor is ez a kanyar balos, kijárata fel volt öntve valami fekete fáradtolaj szutyokkal. Nem most, de tisztán látszott, hogy ez,,,nem a véletlen műve. No, én békés ember vagyok, de ennek a baromnak darabosra törném az összes kezét. Nyugi, már nem csúszik, de, ha megázik, még érdekeseket produkálhat, úgy, hogy figyuzzatok azon a helyen.
A por meg csak por. Volt, van, és minden bizonnyal lesz is.
Más ember életével játszik az faszfej aki ilyet csinál...