Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hullaszag..... :D

Remélem mindenki motorkál!
Na erről van szó kérem szépen
Nekem az éves motorozás annyi volt, hogy kijöttem 1x Németországba ( düsseldorfba) Meg kb otthon lementem olyan 600 kilómétert
Sajnos eladom vagy beadom kereskedésbe, mert ez a 2 év zsinórba, hogy alig használom a gépet és csak fizetem rá a hitelt meg a többi dolgot.
Kocsi lesz helyette sajnos ez van Aztán ha megengedhetem majd veszek a négykerekű mellé egy játszós motort( sm, cross, endúró)
Egyenlőre parkolón vagyok.............de még KB 2e Km és megvan az évi terv..................ami ezen felül lesz az már a ráadás.
akkor úgy fogalmazok, hogy az elmúlt 2 hétben otthon bőven kijutott a kánikulából, ahogy mondták nekem. Fasza meleg, motorozó idő van/volt
Ez nem nagy kunszt 9 éves kölköt baszogatni, ez nem nagy vaszisztdasz

Az ivarérett példányokat kell megszorongatni Azokat kell rendszabályozni, hogy tudják hol a helyük. ez a kis gyökér 2-3 év múlva kósza emlékként fog erre visszatekinteni és továbbra is hülyeségen fog járni az esze.
De jó volt látni azért
nemnagyon van 30 körül most.
Hallom otthon 30 fok körül mozog a temperature Egy két esős nap van de meleg alapvetően.

Itt meg esik az eső majdnem minden nap meg 20 fok körül ingadozik
Megbizony... meló ezerrel, és ahogy mondod, napon
Megsültek a napon.
Kussol mindenki
Nana! Imádkozzatok egyet értem, hogy jövőhéten tényleg elkezdjem már ezt a bészázhuszonötöt!
Exmotorostopik...
Hahó Miskolciak és környéki motorosok!
Ettől függetlenül nem megyünk vagy nem jön senki Tiszaföldvárra a Griffekhez?
Én évekkel ezelőtt voltam párszor Kisújszálláson nagyon jó bulikat szerveztek nem beszélve hogy maradt a strand feeling! Medencéből nézheted a zenekarokat. Kissé már úgy érzem kinőttem ezt de nosztalgiázni el mehetnénk! Szerintem ez és a Siroki nekem a nyári moci találkozót betöltené!
Nos?
Az enyém is.....
Elkelt a motorom..
Boldog Névnapot Ratyimókus! Ha már kitörölted magad Faszbukból blőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
Boldog névnapot! Lacicéjerem!
Isten éltesen minden lászlót !
Én is! De lehet így is lesz.
Köszi,de egyenlőre a családdal viaskodom az eladás miatt....Ami sokkal jobban fáj mint a sérülésem..
Üdv! Nagyon sajnálom ami történt Veled. Engem négy év alatt egyszer sem dobot le a hátáról.Örülök hogy a bukócső jól szerepelt , hála Istenek nálam nem volt szükség a védelmére. Azért ne add fel ülj vissza a nyeregbe.Üdv Gábor