Nekem az éves motorozás annyi volt, hogy kijöttem 1x Németországba ( düsseldorfba) Meg kb otthon lementem olyan 600 kilómétert
Sajnos eladom vagy beadom kereskedésbe, mert ez a 2 év zsinórba, hogy alig használom a gépet és csak fizetem rá a hitelt meg a többi dolgot.
Kocsi lesz helyette sajnos ez van Aztán ha megengedhetem majd veszek a négykerekű mellé egy játszós motort( sm, cross, endúró)
Ez nem nagy kunszt 9 éves kölköt baszogatni, ez nem nagy vaszisztdasz
Az ivarérett példányokat kell megszorongatni Azokat kell rendszabályozni, hogy tudják hol a helyük. ez a kis gyökér 2-3 év múlva kósza emlékként fog erre visszatekinteni és továbbra is hülyeségen fog járni az esze.
De jó volt látni azért
Hahó Miskolciak és környéki motorosok!
Ettől függetlenül nem megyünk vagy nem jön senki Tiszaföldvárra a Griffekhez?
Én évekkel ezelőtt voltam párszor Kisújszálláson nagyon jó bulikat szerveztek nem beszélve hogy maradt a strand feeling! Medencéből nézheted a zenekarokat. Kissé már úgy érzem kinőttem ezt de nosztalgiázni el mehetnénk! Szerintem ez és a Siroki nekem a nyári moci találkozót betöltené!
Nos?
Üdv! Nagyon sajnálom ami történt Veled. Engem négy év alatt egyszer sem dobot le a hátáról.Örülök hogy a bukócső jól szerepelt , hála Istenek nálam nem volt szükség a védelmére. Azért ne add fel ülj vissza a nyeregbe.Üdv Gábor
Hullaszag..... :D
Remélem mindenki motorkál!