Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kroszgéppel kell menni!
No, a Bükköt a tegnap esti után felejtsd el egy időre. Komámék a vihar után, olyan este 8 körül indultak Egerből haza, volt olyan hely, hogy ha nincs egy buszmegállónak az öble, nem tudtak volna hazajönni, akkora sártenger ment rá az útra.
Naaaa! Hát itt van még az augusztus! Csak lesz még jobb idő, mint most... Én is akarok még Bükközni.
hát régóta agyalok rajta hogy ha eladom a motorm, akkor előtte egerig le kéne gurulni ilyen búcsúkörnek.. De hát nem is hív senki még csak érdeklődés szinten sem 399ért faszomtegyembelemán
Háááthajrá hajrá! -Ha jársz erre, szólj!
motorozni kéne már egyet a nyáron. március óta 0km-et mentem vele
mondjuk ez igaz.
én nem is mondtam, h nekem írtál
én nem is írtam neked
ahha tudom hogy nem veszed észre én se vennék olyat akit félévente látok, akkor is messziről integet :D
Visszaakorokmenniiiiiiiiiiiiii.
Nem is értettem este, mikor írtál, h mit keresel te az Uniban.
JJjaaaaa de...azóta se értem :D :D :D
öö mentem haza, általában buborékban motorozok :D Mindenki írja mindig, h itt, meg ott integetelt.
hívtál egy taxit?
az uni hotelben voltam. mondom a portásnak te motorozol ugye? mondja ja, mondom mert láttalak a szandra meg fecó képein

kijövök erre jösz szembe Te, integetek a taxibul mint az állat de csak haj a csőbe szomorúan a kőolaj.

kész voltam a tócsaszaglás után.
Beleszagoltál a pocsolyába?
Nem ajánlom amúgy, mert ha vannak benne békaporontyok, akkor nagyon megcsikolják az orrod! :D
nami? :D Mesélj!
: DDDDDDD mivót ma
Akkor mégis csak eladod...

Jaj de rég jártam már erre...
399.999 ft-ért eladó a CBR hatcáz kubikcentiméteres motorkerékpárom
A felső kettőről küldhetnél nekem ismertetőt, mail cím az adatlapon.
Persze, ha vannak még más értelmes olajok, a nem scooter kategóriákból szintén érdekelhet valamelyik...
na én új fészt csináltam mert sok volt a kretén ismerős ( köztük te is ) na jó nem, így most jelöltelek mán újra! látom képek . zöldszinű a jóamotor megyenlátom csodaszép.
Meggyüttünk jelentem! Szépvót-jóvót!
De vót oszt még azzal találkoztunk. Vagyis azzal jártam dolgozni egyik nyáron.

meggyüttetek románbul vagy hol zörögtetek?
Nincsis KTM-ed 'csög!