Most voltam Szerdán fent . Lillafüredtől a Hevesi tábláig ovatosan mert sok a felhordás egy jó pár kanyarba..A Heves megyei táblától Felsőtárkányig 1 kanyarba durván kavicsos ezen felül 1-2 ami olyan ,hogy figyelni kell ,de amugy király
Keresem azt a fószert akinek Xt660x-e van itten ni!
Lacicrmktmmustárlovag meg apraszakiegykerékide-oda meg Szandra Svgörkori-val szokott túrázni vagy hány óra van?
Következő masina olyan szerzet lenne, mint azé ne! Pár infót lenyúlnék előtte úgy illik
Most nem leszek gép előtt megyek nyaralni asszonypajtival de utána kifaggatom a sötét szobában. Pár szót írhatna emailben addig is.
Szevasztok!
Eladó vagy Cserélhető Yamaha DT 125R mocim 1994 évjárat.
áprilisban lett felújítva (dugó, gyűrű, tűgörgő,lánckerék, lánc) és adok hozzá plusszba egy hengert dugóval ( kaptam haveromtól)
idomok kicsit töröttek,és a spirálokat kell cserélni de lecserélem, minélhamarabb, és a gumikat is, egyébként indexek, lámpák működnek rajta, pöpeckis gép ahoz képest h lassacskán 20 éves.
A motor Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Tiszaújváros melett,
195000Ft
Az ár alkuképes!
Tel: 06 20 456 8313
Név: Molnár Lajos
Egyedül a kavicsfelhordásokra kell odafigyelni ha vannak...
Egy kis információ kellene!
Lillafüredtől Felsőtárkányig milyen az út minősége?
Köszönöm!
Vegyél Honda DT-t, vagy DRz-t!
Lacicrmktmmustárlovag meg apraszakiegykerékide-oda meg Szandra Svgörkori-val szokott túrázni vagy hány óra van?
Következő masina olyan szerzet lenne, mint azé ne! Pár infót lenyúlnék előtte úgy illik
Most nem leszek gép előtt megyek nyaralni asszonypajtival de utána kifaggatom a sötét szobában. Pár szót írhatna emailben addig is.
Köffönöm
Eladó vagy Cserélhető Yamaha DT 125R mocim 1994 évjárat.
áprilisban lett felújítva (dugó, gyűrű, tűgörgő,lánckerék, lánc) és adok hozzá plusszba egy hengert dugóval ( kaptam haveromtól)
idomok kicsit töröttek,és a spirálokat kell cserélni de lecserélem, minélhamarabb, és a gumikat is, egyébként indexek, lámpák működnek rajta, pöpeckis gép ahoz képest h lassacskán 20 éves.
A motor Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Tiszaújváros melett,
195000Ft
Az ár alkuképes!
Tel: 06 20 456 8313
Név: Molnár Lajos