Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan bamba voltam tegnap, hogy most elolvastam még1x mit is írtál pontosan... és valahogy a szöveg első fele csak most ért el a tudatomig...
Hát, köszi, de én azt a motort már több, mint egy éve eladtam, úgy, hogy elég sanszos lett volna magamat is összevágni, így bő egy év távlatából. (legalábbis azzal...)
Szerencse, hogy neked nem lett bajod!
Majd rákérdezek, de hát ez a polgármester...
Akkor ezt meg is beszéltük. Kis pénz, kis foci.
ja kifőtt az új pálesz, ha erre jársz küldenék faterodnak egy kicsit,
Hát ha mégis összejön némi guba, akkor a debreceni SRT-s srácokat tudom ajánlani, nagyon ügyesek!
lökmá majd egy képet róla! jöhet amott is privátbé.
Háá'!
én nagykerekü falurájder kerékpárral olyan stuntot nyomok egy liter bor után hogy az megfizethetetlen de 5 liter borért elmegyek.
Ox, köszöntem. Becmant szerettük volna ideintézni, de vele állítólag nagyon elszaladt a szekér az utóbbi időben, úgy, hogy ez felejtős lett.
neba!

az nagyon kemény járgány!

jóvan csak nekem még nincs motorom, aztán gondolom néhanapján elmennék ideoda nézelődni
Csak saját szórakozásra!
Sajnos nem igazán van időm gyakorolgatni, így megálltam a fejlődésben egy szinten, ami a mai profi stuntosokhoz képest lóf@sz!
Már vagy két hónapja megvan az utód! Caddy mk1. Úgyhogy nem kell a szaros futód.
Inkább maj' viszem én a szarod ha gondolod.
Feri! Csak saját örömödre nyomod az ipart, vagy netán vállalnál valami bemutatófélét is? Ilyen csóri falunapon, ahol az üzemanyag, meg ellátás részét tudnák állni a dolognak? Amúgy okt 13 volna...

Ha eladod mit tervezel helyette?

Ha lesz vonóhorgom, simán benne vagyok hogy húzom a futódat superlotyós programokra, aztán csorgatom ott a nyálam
Áhhh, pedig tudtam vón egy fasza golfkocsit vonóhoroggal!
nincsen sajna, de első beruházásom az lesz!
Osztán vonóhorog van-é rajta, hogy húzza majd a sumót?
Találó.
MájkülNájt is járt hozzá? Meg fekete Kenworth csőrös?
Igen, Szerencsen.
höhö új KITT
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_600_r-6086587
Jaésakkor az új nevem: Köcsög autós !