Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átadom :)
Üdvözlöm a főnököt göncről, a KTM-es
Valami hasonló, Amúgy igen !
Te most akkor a hűtőházas haverom tesója vagy?
Igol olajak Mindenféle válltozatban!
-Compétition sts-r 2t 3500.-
-Racing sts 2t 2600.-
-Scooter 2t 2200.-
Nagy tételben is!
További információ privátba, nem csak a fenn említett fajták vannak! (Szint minden Igol termék!)
Egy dolog utolérni, és egy másik leelőzni. Ezt azért te is tudod.
Magyarul: akár meg is előzhetett volna?
Gyerekek!Akinek van kedve jöjjön bohóckodni!
:)))))))) úgy látom már csak ketten tartjuk életben a fórumot..
Nem való ő nekem. Inkább valami könnyebb bokorugró kellene a pegazus helyett, csak az a fránya pénz
Sose láttam! Vedd meg! most nagyon egyben van, a héten mentünk egyet a Bükkben, én a pirossal, ő a kékkel,,, zavarbaejtően jól megy.
Vigyél fel valami csajt is oda. Nagy élmény.
Már megint kezd kihalni a fórum...mi van veletek emberek? Adjatok valami életjelet!

Én ezt láttam ma!
Most a Dolomitok és a Nockalm tetszett a legjobban, + a Nockalm előtti szerpentinek; 5,5 km 15%-os emelkedő, nemrossz .

Sajnos olaszban nagyon nagy forgalom volt, dugók, útfelbontások, amíg a Dolomitokba értünk egy örökkévalóságnak tűnt. Aztán a hegyekben már nem volt gond, csak sok idő elment amíg kiértünk oda. Hatalmas élmény végigmenni, és meglátni, amit előtte egész évben csak fényképeken nézegettem.
Örülök, hogy sikeresen hazaértél.
Láttam, jó képeket csináltatok!
Elég szép nagy kört mentetek, a Dolomitok hogy tetszett?
Örömmel látom, hogy zökkenőmentesen lezajlott a hosszú túrátok, és minden happy. Annál is inkább, mert itt a közeli ismeretségben minden hétvégére jutott egy kisebb, nagyobb bukás, és ez nem túl jó tendencia...
Kössz!
Sok csomag kell 2 főnek 9 napra, ezért mindent be kell vetni! Amúgy "rosszabb", régebbi ruhákat viszünk, amit kint hagyunk, így hazafelé marad hely az ajándékoknak .
Tegnap estefelé értünk haza, a motorral semmi gond nem volt, ismét csak tankolni kellett. A saját képességeimhez mérten jókat kanyagortunk, mindenhol tartalékot tartva, nem szerettük volna egyik ország egészségügyi ellátásának színvonalát sem kipróbálni, . Végül ~2700 km-t mentünk, úgy hogy a 9-ből 2 nap fürdés volt a tengerparton, motorozás nélkül. Ízelítő a képek között
Sziasztok!

Már csak a mai napon lehet nevezni a motoros kalandtúrára a Bükkben és közvetlen környékén!
Részletes információ és nevezés a weboldalon: http://tura.corenet.hu
Facebook elérhetőségünk: http://facebook.com/motoroskal...

Bármilyen kéréssel/kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal! :)

Üdv,

Zsolt
link

itt a haverom 125öse, nálam kipróbálható. ócsó ,
a hétvégén eldöntjük lesz e még rá szükség. Ha nem sürgős.
holnap megírom.
Üdvözlöm érdeklődöm a Főtengely után Meg van még? Mennyibe kerül? Legyen kedves egy ár ajánlatot küldeni válaszúl.
80/100-21 es Barum cross gumi eladó! kérésre küldök képet szinte új állapotú!
Köszi
ÉnimádomhallaniazSV-t!