Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hol a régi pörgés picsabújó banda
az útról nem látszik semmi, én járogattam arra.
annyira nem...mindig éjszaka eszek, múltkor pl fél3-kor megfőztem még 5 virslit
eeeeel kellene motorozni arra, h látszik-e már belőle valami!
naaagggyon okos dolog lenne!
ahajó..... összeettél valamit este?
hát te nem hiányozhatsz onnan
majd bebaszunk
Ezt én is hallottam!
Állitólag Európa legnagyobb crosspályája lesz, meg mellette supermoto pálya.
Nagyon remélem hogy megépül mert akkor az első napon ott leszek
mi lószaft

menten vásárolok szupermotó kerékpárt az már tuti.
Ma hallottam, hogy a HELL Szikszónál ebben az évben elkezdi a HELL-RING épitését. Jövőre átadás Hallottatok valamit erről? Állitólag akkora lesz mint a Pannonia-ring. Ha a "forrás" hazudik akkor én is. Amugy már más is mondta
De nagy a csend...majd én megtöröm!

Ma reggelre Szandra volt az álmomban a búza téren állt barátnőjével, én meg odamentem hozzá, mert a múltkor nem tudtam, mikor az uninál láttam a buszból...váltottunk pár szót, aztán hazajöttem busszal, de még tartozok a buszsofőrnek, mert 1900valamennyi volt a jegy és nem volt nálam annyi pénz
Láttalak titeket, mikor indultatok, kocsival jöttem szembe. Jól fel voltatok málházva. Jó utat, szép emlékeket!
Kössz!
Balesetmentes, szép utat!
a Falzarégó-Pordói-Sella hágók az ún. Sella körön vannak.Egymás után szépen fel lehet fűzni egynapos túrára.
Ha lesz idő rá, akkor egy külön körre javaslom a Giaut. És ha még mindig van idő, akkor Cortina mellet van még egy igazi gyöngyszem, ez pedig Sappada.(igaz ez egy kicsit keletebbre fekszik)megpróbálok egy képet beszúrni, kedvcsinálónak.
Én a Falzarego hágón át terveztem, de ha szerinted ezen a hágón át jobb, szebb, erre megyünk, vagy mindkettőt megnézzük, időtől és fáradtságtól függően.
Kössz a tippet!
Szia Lajtsi!
Szép kis túra lesz, de ha már ott jársz a Giau hágót ne hagyd ki!.Alig pár kilométerre van Cortinától, és szerintem a legszebb hágók egyike!
Itteniek!
Szombaton mit szólnátok egy Nyéki tavazáshoz?
2-körül lenne találka a Búza térrel szembeni parkolóból
Üdv Mindenkinek!

Sajnos a Mont-Blanc túl nagy falatnak bizonyult, de majd egyszer úgyis elmegyek oda. Így marad Ausztria (Mariazell és környéke, Nockalmstrasse, Glockner ismét, Krimml), majd egy kis ismerkedés Olaszországgal (Sella, Pordoi hágó, Cortina d'Ampezzo, 2 nap tengerpart Jesoloban és egy kis Velence). Már mindketten alig várjuk, pénteken indulunk!
Büszkék vagyunk rád!
Tegnap este 9 körül elengedtem egy motorost Erdőbénye előtt. Ha esetleg olvassa ezt az üzenetet, akkor üdvözlöm innen is, én voltam fekete astraval!