Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is sajnálom,de még próbálom fűzni a családot...
Hogyhogy? Azt hittem az a motor tőled megy nyugdíjba!
Sajnálattal hallom. De, ha ezen múlik, hogy megéld az 70-et, hát tegyél úgy.
ha valakit érdekel 400ért a CBR az jelentkezzen. 450ért van fent, de ha ismerős valakit érdekel 400ba is ok
EZ NAGY IGAZSÁG..."inkább nevessenek rajtad mint a temetéseden sírjanak."
MOTOROZZ ÚGY HOGY ÉLJ,DE ÉLJ ÚGY HOGY MOTOROZZ!
Nem nekem szegte a kedvem,csak a gyerek van elkeseredve.
Egy biztos ,ha motorra ülök soha többet nem megyek protektor nélkül!
Semmiség az egész. Ne légy már így elkámpicsorodva én is estem 1 hónapja Siroknál.(Volt rajtam ruha- protektor) A kedvem nem vette el sőt még végig mentem a Bükkön is. Nehogy már a félelmem nagyobb legyen mint én Kaptam is otthon és nem mehetek motorozni. Na ná hogy megyek csak azért is. VEGYÉL FEL PROTEKTORT- RUHÁT MMIINNDDIIGG.
A múltkor hallottam a Tv-ben. "inkább nevessenek rajtad mint a temetéseden sírjanak."
Palkonyai úton történ ,ahol van a csirke ól is....
Pont az a lányom(azaz 1) kérte, aki a MAMI-ba akar menni versenymotor szerelő szakra!
Köszönöm a jó kívánságokat.
K60 gumi volt elől ,kb 4000km futott(kb 5mm borda van még)
Elindultam a Tiszáról kb 800 métert haladtam az aszfalt úton,mikor éreztem ,hogy egyre jobban beszitál az első kerék, 30km/h haladtam, óvatosan fékeztem a hátsó fékkel.De-gondolom-akkor már a felni mellé ment a gumi és eldobott a bal oldalra ,a motor meg tovább csúszott vagy 3m mikor leált a motorja. A haverom kocsival jött mögöttem kb 300m lemaradva,de addigra már kezdtem feltápászkodni.felállítottuk a motort ami 5perc állás után pöc- röf indult. Kabát nélkül egy szál pólóban voltam,még volt kb 2km a főútig ott akartam fel venni....
kb 8m ment mire full leengedett,pedig volt benne defekt gél is. JA és nem láttam benne szöget vagy valamit!
Első a család és az egészség! Nagy szerencséd volt tegnap, ilyet még olvasni is rossz. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Hali. Sajnálattal hallom, de soha ne mond hogy vége. Kár hogy így döntöttél, de hát ha az ember fia- lánya kéri akkor elgondolkodunk ezen. Ha majd nagy lesz és Te is pár évvel gazdagabb akkor majd vegyél egy motort amit úgy neveznek chopper. Nincs kihívás, nincs más csak a nyugodt vonulás Az út ahol járunk veszélyes, de veszélyes lehet otthon a kert is ahol fűnyírozás közben agyon csap az áram. Csak ezt más kép veszik az emberek az véletlen baleset ha, motorral csapod maga agyon akkor meg magadnak kerested a bajt . Soha nem értem ezt meg. A vége mind kettőnek ugyan az. Akkor most üljünk a szobában egész életünkben? Jó jó megértelek hogy így döntöttél. De ne mond hogy vége. üdv Atti.
KÉSZ, VÉGRE.Eladó a motorom a sisak meg minden cucc.
Tegnap kaptam egy első kerék dúr defektet és estem.Egész éjjel a kórházban voltam. Váll-csípő és medence zúzódás, a két karomon nincsen máz.SOSE MENJETEK EGY MÉTERT SE VÉDŐ FELSZERELÉS NÉLKÜL!
A motornak (meg nekem)szerencse a bukó keret és a doboz megvédet.De a kislányom sírva kérte ,hogy hadjam abba motorozást! Úgyhogy eladó,vagy így vagy veszek rá gumát és rendbe rakva....
Köszönöm előre is a segítséget! Természetesen készítek képeket! És várom az ötletet! Üdv: L
Nekem olyan szerencsém volt hogy a CRm be az nsr-kerék egész jól passzolt. féktárcsát kelett eltolni.

itt van pár kép miket faragtam hozzá

ha csinálsz közelebbi képet a kerékagyakról , megmondom neked mi passzolhat bele könnyebben az átlagnál. Hondáknál, van pici átjárhatóság etéren. CBR-ekbe cserélgettem kereket, F1-F2 formáűra teljesen más, közepe mégis ugyan az , pont mint NSR-CRM-nél, ja és a CRmbe is bement a CBR felni.
Köszi!
Mit csinál a cigány, ha befejezi az egyetemet?

- Átmegy egy másik építkezésre.

Pirelli Dragon Supercorsa
150/60R17 SC2 24000Ft
Diablo Superbike PRO Racing SLIK
Sokoldalúságának köszönhetöleg nem igényel speciális futoműbeállitást
Több melegedési/hűlési ciklust kibir,miközben teljesitménye nem változik.
Igy nem kell minden pályanapra új abroncs. Ideális választás amatör pályamotorosoknak. A Gumi nem igényel gumimelegitö alkalmazását.
120/70R17 PRO 26500Ft
180/55R17 PRO 38500Ft
190/55R17 PRO 42500Ft
Pirelli Diablo Strada
120/70R17-160/60R17 Pár 53700Ft
120/70R17-180/55R17 Pár 55300Ft
Pirelli Angel ST
120/70R17-160/60R17 Pár 71900Ft
120/70R17-180/55R17 Pár 74000Ft
Pirelli ROSSO II
120/70R17-180/55R17 Pár 74000Ft
Pirelli DIABLO
120/70R17-180/55R17 Pár 59700Ft
120/70R17-190/50R17 Pár 62300Ft
Route MT66 Chopper abroncs
130/90R16-170/80R15 Pár 66200Ft
Motorgumi szerelés .Miskolc.Repülőtéri.út.3
1-1 be semmi. NSR jó lehet bele de nem valami széles ( DRZ-be is szokták tenni) vagy valami max 4.5 ös hátsóval rendelkező sportmotor kerék. itt képesmotoron sok szokott fent lenni 30 körül már van.
Ezt a kérdést itt kétnaponta feldobja valaki
Hamvaiból újjá születik...
Sajnos időnként megpusztul. Aztán majd egyszercsak jó lesz.
Hali mindenki. Mi van a mimok honlappal?
Sziasztok!
H.E.L.P. Infót szeretnék kérni ha esetleg vki tudná: Melyik motor kerék passzolna a Honda Dominator szupermotosításához?
hali!
érdekelne a dolog,nem találtam az elérhetőségedet,légyszíves küldj egy mailt a daddy8223@gmail.com -ra!
köszi :)