Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Nekünk van egy vendégházunk Hangonyban, ha érdekel írj és megbeszéljük a részleteket.
sajna ennél olcsóbbra gondoltunk,ennyiért rengeteg helyet találltunk mi is...kb. a felét ki tudnánk gazdálkodni..
azért köszi
Itt érdeklődhetsz! + jobb oldalon egy link, rozmaring vendégház, ugyanaz a tulaj!
öröm bódottáááág
Ez nagyon király! Juhéjjjj!
Sziasztok,

egy kéréssel fordulok hozzátok!
úgy volt,hogy augusztus közepén lenézünk pár napra Ózdra asszonnyal,ő oda valósi, -nem dakota! :) - de apósom bérbe adta a lakását,így ugrott a szállásunk,és egyenlőre sajnos asszony ismerősei se tudnak "befogadni",akik még ott maradtak....ebben kérném a segítségeteket,ha tudtok esetleg nekünk kispénzűeknek egy tényleg olcsó - jelképes árú szállást valahol Borsodban,nagyon megköszönnénk!inkább csak aludnánk a szálláson,reggel mennénk,este jönnénk,kaját megoldjuk,szóval mintha ott se lennénk :)
köszönjük előre is :)
Jól eltalált kép.
Ma végre a jó idő tiszteletére megjárattam a kis Pegazust. Jól volt vele tekerni egyet itt a környéken. Hál isten kevés autó volt a belvárosban viszont mégkevesebb motoros . Képek a galériában.
Hallgass Elissára, Ő a Mátrán már adott neked tippet, és ennél jobbat nem fogsz találni a közelben. Én is csak ezt tudom javasolni, de, ha Dobsinára kijutsz, és esetleg Poprádot céloznád meg, figyelj oda, mert a hegy túloldalán már korántsem olyan az útminőség, mint a délin, a kanyarok meg,,,ha kicsit szűkebb volna, túlvégén megfoghatnád a motorod végét.
Nem sok segítséget kaptál hallod!
Sziasztok!
Tudnátok valami jó útszakaszt mondani Szlovákiában ami Ózdhoz közel van?Holnap indulnék Egerből.
Előlreis köszi!
Sziasztok!
Tudnátok valami jó útszakaszt mondani Szlovákiában ami Ózdhoz közel van?Holnap indulnék Egerből.
Előlreis köszi!

Köszi az infot.
Holnap fel is hívom.

Üdv
G.Gabi
Jó volt veletek találkozni,még ha motor nélkül is!De a jövő hétvégén újra salak és ,ha nem melózok akkor már motorral mennünk,a gyerek szerint..))
elissa tartozok egy elnézéssel,,,A Firebird" miatt HONDÁ nak néztem a motorodat,de a lányom (aki a MAMIi-ba akar jelentkezni) felvilágosított,hogy mit kaptam én ! Bocsi!
Szia!

Putnoki Zolit tudom ajánlani. Korrekt és jó. 06702971516

Üdvözlettel: Gábor
Az új gumikkal beakartak robbanni a piacra
C1800 Rider. Itt az oldalon is fel szokott bukkanni olykor, szerintem meg tudja csinálni, és miskolci ő is.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valakit aki tud karbiszinkront állítani?
2003-as 600 Bandit-ról lenne szó.
Előre is köszönöm.

Üdv
Nekem az öreg 350-es volt az első motorom. Az az első kör a faluban. A bátyám már karóval akart leverni róla, még, mielőtt kinyírnám vele magam. Leszálltam, negyed órát remegtem. Dőlt az adrenalin.
Nekem is volt 250ccm csepp tankosom...