Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúú köszi ez nagyon jó lenne
nekemis elég csigás a tempo... 110környékén halott vagyok... uh csigaszexelünk ööööö csigatempózunk 1ütt...
Majd ott Vitka intézi az átirányítást...
De csak miután kitölteti vele a tesztemet, és át is mennek rajta
Mi is a különbség az értékesítés és a merketing között?
ez alap...
ajjjjj de nekem meg olyan szar így ilyen csigában, hulla telóval
PEdig milyen fasza gurulás lesz, ha télleg összejön... jópáran leszünk
Csak nehogy fiúk is hívják majd!
Hát akkor tudjad, mert menni akarunk Meg amúgy sem ártana egy kis hölgytársaság
jahh és szombatig mindenki fohászkodik h joidö legyen!
Riverszájd, egyértelmű
Akkor majd ráírjuk egy pólóra atelszámod, meg í címed, ráhúzom a ruhámra, és a bámulók majd felírják, és keresnek téged
Hogy sikerült ötösre eladni? Hát okosan... Az értékesítés folyamatát kellett leírni, nem a marketing volt a fontos.
de akkor egyeztessünk vhol egy találkozót, utvonalat meg összehozzuk majd ott!
Neeeem azt mondtam, hogy nem műxik. Téged bámul a sok luvnya, akinek viszket a lába köze egy kis figyelemért, engem meg kik bámulnak: a szomszéd néni vasvillával, a mohikánok a sötét negyedből meg a robogósok kergetnek feszt. Csaj meg egy se, vagy alig. Szóval a hatásfokon tekerni kéne
még nem tudjuk mi sem... legalábbis én nem
déli órákban kellene összehozni, 10-11töl 2-3ig, a hely filkeháza, pusztafalu, pálháza környéke, merthogy onnan indult a dolog hogy szandra viszi megmutatni az nsrt zehernek, festés ügyben...
Hogy egy ujjal visszahozzon még akkor is, amikor 5 cm-re van a sárvédő vége a betonytól...
Na, mieza szombati gurgulászás jóidő esetén?
Csak azért kérdem, mert félnapot melóznom kell, és akkor hogy szervezzem? Mennék énis mindenképp.
Hátra 310es tárcsa? Miért kell olyan nagy?
asszontad erősen műkszik a puncimágnesed.... úgyh csak ne panaszkodj itt
Óvszert veszek magamnak! Inkább a mororra vegyenek Gumit! vagy vegyenek nekem uj motort!
Én meg ingyenes puncimágnes szervízt és óvszervásárlási hozzájárulást
Én sokmindent szeretnék! per pill megelégednék egy napsütéses hétvégével 20 fokos aszfalttal!
Gyáááá kell akk. nekem is nagy lánckerék úgy érzem.
Aprilián még mindig nincs hátsófék, amúgy kutya baja, csak le kéne gyártani egy új féknyeregtartót hátra, 240 mm-ről 310-re változott az átmérő.
Marketing jó dolog Hogy sikerült ötösre eladni? Marketingstratégia, promóciós mix, szolgáltatás-paletta, garanciális akciók, részletfizetés, vásárlói feedback, reklámfilm dizájn tervezet, SWOT, termékéletgörbe, inováció diffúziósebesség-görbe, ár/érték pozicionálási mátrix, költségértékhelyezési-térkép? Tessék szépen felsorolni