Jóvanakkor! Láttam ezt a képet fészen , nekem is beugrottál egyből arról a ződ gépmotorkerérékpárról, a kékrül meg a fájörmen, a veres bivajról meg ú ú áá
Máma kitoltam a lakosztályából a mustárt, de még nem mentem vele egy métert sem ! Már csak jövőhéten lesz időm! Lehet majd megkukkantalak. Most rajta van két autókereskedő a csere témán, ugyhogy lehet ez is elmegy tátá!
Egy ideje dolgozok hétközben, nemis vagyok itthon hétvégén meg lamúr van, de azért ha valami van, rámcsöröghetsz, max nem veszem fel az alábbi okok miatt:
- a telefonom nem működik ( előfordul)
- éppen rakodunk, spanizok akármi ( ritkán, de előfordul)
- a temetőben nincsen térerő ( nem szokott előfordulni)
- kibaszott másnaposan okádok, vagy éppen hányok ( gyakori eset)
- csák norisz
- fogarasi árpád
sajnálom kupacsfej! De én má mindent láttam! mer én vótam pesti gyerek oszt nem csak hogy tudom hol folyik a lánchíd mer láttam meg mán ettem is olyat !
Mennék én nagyon szivesen, de még nem csinálták meg sem a rendszámtábla tartómat, se a kipufogó összekötőmet, se a matrica szettet....................
Úgy látszik nem kell nekik a pénz
Linkaska! Te, mint Edelényi. Vennék valami bokorugró motort, mindkét kiszemelt ott van neked a kertek alatt.
Abodon egy KDX200-as Kawa, Szendrőben meg egy Gilera Arizona.
Ismered ezeket a motorokat?
S, ha igen...
Nahát! Köszi erre nem is gondoltam.
Szóval néha be villan az olajszint jelzőm h nincs meg a szint, hol ott fullon van olajjal. Kicseréltem az olaj szint mérő gombát és nem szünt meg az effektus, ezután végig mentem a kapcsolási rajzon és ott jelzett egy un: olaj relét ezt nagy nehezen megtaláltam a motoron, az ülés alatt, és ahogy lehúztam a csatiról a vissza jelző elaludt. A kapcsolási rajzon az derül ki hogy a ventillátor motorral egy szálon fut ami a relé behúzó tekercsén keresztül megy, a multhéten megszorult a ventillátor és még a biztosítékot is elküldte ekkor éghetett le ez a relé. Csak nem értem mi a szerepe?Tiltani nem tiltja a motor működését, fordulatát. Ezért izgat h akkor miért van rá szükség?
Üdv: L
Ha valakinek van bármi nemű ötlete szivesen várom!
Itt még az agy egyben maradt