Így már talán látszik a bizonyíték. S Pétertől hazáig kikormoltam kicsit, úgy, hogy mikor Tamás megállt mögöttem, már ő is említette, kicsit másabb "szagom" lett. Kajakra begyúlt a dob, erre mentem még egyet, ne végezzek fél munkát.
Rendben:) egy kérdést megért úgy voltam vele :) Eltudnám passzolni vennék én is egy nagyobbat:) De hirdetésbe meg sajnálom felrakni meg 60 70 ezeré nem adom:D
Köszi Erik, mentem már 80-assal,az erdészemnek az van.
Ő tényleg csak azért vette, hogy kijárjon a brigádokat megnézni,nem motorozott előtte soha.
Nekem viszont több kell. Legalábbis amennyire tehetem...
Kívánok! Noná, hogy voltunk. Igaz, visszafelé már hűvös volt, de nagyon kellett már ez. Elég nehézkesen működik még a kismotor, karbikat még össze kell hangolni, de, mikor felvette a fonalat, egész jókat gyorsulgattam vele. (meg lassulgattam is. Ugye, TG? )
Egyúttal Szendrőben megnéztem a kis 25-ös bokorugrót, egész jó volt.
Este megnéztem a KDX-et is, fasza erős jószág lehet, de sötétben,lámpa nélkül már nem akartam bohóckodni vele,abból már kinőttem. Sajna, annak az ára nekem eléggé bevállalhatatlan, valószínűleg marad a kisebb...
Voltunk. Nagyon kiri volt! Zolival gondoltunk rád, de a címedet nem tudtuk, így elkerültük az utcátokat. Kisebb vizelettartási problémáink voltak. Nekem odafele az egyik kanyarban, Zolinak visszafelé, a szar út összerázta neki. A 06 20 46 41 657
Nah voltatok?
tg65-öt felakartam hivni hogy csatlakozok, de nem tudom hova lett a teló száma.Pedig összeraktam már a gépet, mert nem birtam ki
Igen veszett még mindig
Na itt is jó rég jártam már...
Végre kész a kis Ciberém, Szép új ruhában tündököl!
Cibere