Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!
Na itt is jó rég jártam már...
Végre kész a kis Ciberém, Szép új ruhában tündököl!
Cibere
Zolibá! Kivel csináltattad a lengéscsillapítókat? Egy telefonszámot tudnál adni?
nedumájjál! ezt csák norisz leharapta.
nyugi doki u u á á vickelek csak!
Valóban jó, nem véletlenül szeretem annyira. De, ahogy már ez lenni szokott ezekkel a kis méregzsákokkal, mindig csak készül, de soha nem lesz kész.
Csípem a kreatív embereket.
A módosítások nem váltak előnyére
A motorodra rátérve, nemsemmi egy 250-től.
Kettőnk képéből áll össze a csapat. Itt a cimbid hiányzik. De csak azért mert a napra kellett állnunk.
Így már talán látszik a bizonyíték. S Pétertől hazáig kikormoltam kicsit, úgy, hogy mikor Tamás megállt mögöttem, már ő is említette, kicsit másabb "szagom" lett. Kajakra begyúlt a dob, erre mentem még egyet, ne végezzek fél munkát.
Ádám! Most néztem a képeidet. Neked az r6-os elje sem tetszett ahogy látom. Azt is átformáltad.
Valami piroslik ott
Kicsit mintha 8-as lenne a hátsó lánckerekedben de lehet h rosszul láttam.
Rendben:) egy kérdést megért úgy voltam vele :) Eltudnám passzolni vennék én is egy nagyobbat:) De hirdetésbe meg sajnálom felrakni meg 60 70 ezeré nem adom:D
Zoli! Te ott voltál? Jólsikerült fénykép.
Da szííípek!
Köszi Erik, mentem már 80-assal,az erdészemnek az van.
Ő tényleg csak azért vette, hogy kijárjon a brigádokat megnézni,nem motorozott előtte soha.
Nekem viszont több kell. Legalábbis amennyire tehetem...
Kösz szépen, amint látod, már lecsekkoltam. Az meg, hogy ritkán használják, csak jó, addig sem kopik.
Kívánok! Noná, hogy voltunk. Igaz, visszafelé már hűvös volt, de nagyon kellett már ez. Elég nehézkesen működik még a kismotor, karbikat még össze kell hangolni, de, mikor felvette a fonalat, egész jókat gyorsulgattam vele. (meg lassulgattam is. Ugye, TG? )
Egyúttal Szendrőben megnéztem a kis 25-ös bokorugrót, egész jó volt.
Este megnéztem a KDX-et is, fasza erős jószág lehet, de sötétben,lámpa nélkül már nem akartam bohóckodni vele,abból már kinőttem. Sajna, annak az ára nekem eléggé bevállalhatatlan, valószínűleg marad a kisebb...
Voltunk. Nagyon kiri volt! Zolival gondoltunk rád, de a címedet nem tudtuk, így elkerültük az utcátokat. Kisebb vizelettartási problémáink voltak. Nekem odafele az egyik kanyarban, Zolinak visszafelé, a szar út összerázta neki. A 06 20 46 41 657
Nem érdekel 80as dt? :D
Szia!
Én Abodi vagyok de csak nagyjából 3-szor láttam gurulni a gépet ritkán használják.
Nah voltatok?
tg65-öt felakartam hivni hogy csatlakozok, de nem tudom hova lett a teló száma.Pedig összeraktam már a gépet, mert nem birtam ki
Igen veszett még mindig