Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E z egy normális hozzá állás testvér. .
Húha parázslik a fórum. Pedig csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Senkivel sem akarok vitázni ezzel kezdeném. Nos tök jó, hogy van még olyan ember ebben a nyomi országban aki tud motort cserélni egy jót egy szintén jóra. Valahogy nekem ezzel egy a baj, ha vesz valaki ne azért vegyen egyet mert erősebb és nyélgázon a 21-esen többet menjen a másiknál vagy akár a Mátrában. Egyik hely sem erre való, mint ezt több súlyos baleset is bizonyítja. Ha gyorsulni akar ott van K.madaras ahogy Feri írja és az eredményei is bizonyítják, ha meg versenyezni szeretne akkor ott van számos pálya vagy ahol csak pályázni lehet mások és a saját testi épségének kisebb veszélyeztetésére. Ne utáljanak már minket, mert van egy erős motorunk és a közúton versenyzünk (Alapszabály:Minden motornál csinálnak egyszer egy erősebb és valaki mindig jobb lesz egyszer majd nálad.) Azt kívánom Máténak , hogy sokáig örülhessen az új gépének egészségesen és mindannyiunkra vigyázzon egy őrangyal és persze mi magunkra. Ha szembe találkozunk intsünk egymásnak, ahogy az jó motoroshoz illik. Ha bajba kerül akkor pedig álljunk meg és segítsünk neki (ne úgy mint nekem tavalyelőtt a mátrában, számos kétkerekű húzott el mellettem). Pedig nem volt nagy a tempó mégis megvolt a baj. Megvan az hamar. Ne ba..gassuk a másikat. És oktassuk, de nem kioktassuk. Kösz ha végigolvastad.
Vita lezárva.
"2 éve még az R1 végsebességét is Joci nézte meg a 4 sávon, mert a haverod nem merte"

Ámen

Boldogok a lelki szegények ,mert övék a mennyek országa !
SZIKRA ÚR!
Kinek a pap kinek a papné! De ez így van jól!
Szerinted teljesen mindegy melyik 1000-es..... a MÁTRÁBAN lehet!
De ha már az R1-es Püspöki haverod megtalált akkor leírom a véleményem! De mi csak Mátéval viccelődtünk, én ajánlottam neki ezt a GSX-R-ert, mivel nem akart többet R1-et venni, legalábbis 04-06-ost nem!
Nekünk vagy Oláh Jocinak ha 04-es R1-esünk lenne akkor még a GSX-R 750 ellen sem tudnánk felvenni a versenyt Kunmadarason. Gondolom ezt most nem hiszed el, de sajnos a 04-06-os R1-es időeredményei ezt mutatják gyorsulási versenyeken!
És azért mert valaki nem megy a Mátrában állat módra, és nem nagyon jár föl oda, attól lehet hogy még azért tud motorozni!
A Püspöki haverod meg adja oda O. Jocinak majd nyáron 35-40 fok melegben az R1 -esét 2 hétre, és kiderül hogy van-e baja meg hogy bírja a nyélgázos nagy köröket (Pásztó-M3- M2- VÁC- B.gyarmat- S.tarján-Pásztó)!
2 éve még az R1 végsebességét is Joci nézte meg a 4 sávon, mert a haverod nem merte, egyébként Joci alatt 289 volt GPS szerint, a Joci Kawasakija 304, az én GSX-R -em alattam (105 kg) 314. Úgy hogy néha azért elkel a lóerő (legalábbis versenyen), ha nem is mindig!
Ja-ja.
Igazat szóltál Testvérem!
Teljesen mindegy melyik 1000-es sportgépen ülsz , csak tudni kell vele menni ! Mind jobban megy mint amennyi elég !
Figyelj püspöki gyerek, mert a neved nem tudom!
Mi Mátéval elviccelődünk, te meg foglalkozz az r1-eddel, én sem foglalkozom veled! OK!
Nem.
Ferinek szólt.
Ugye ez nem nekem szólt?!
Hát ja,...drámai fordulat.Érdekes az Én motorom hibátlan.

A Gixerrel nincs baj,sőt nagyon jó gép.A baj a tulajokkal van,..."ki vagyok,mi vagyok,ki ha Én nem".

Na,ez a"baj"!
Valószínű valami olyasmi leszek
Mikor regisztráltam nem lehettem simán Máté, így lettem R1Máté
Azt hittem nem vagy bent.
Ez biztos jön kerékre :) nem mertem kenni neki, hideg volt kint, de voltam a 21esen is
Láttam ma kerestél a Tüzépbe, a telep végén voltam, de siettél nem vártál meg. Pedig kivihettük volna a 4 sávra és meg néztem volna jön-e az új jövevény 3-ba gázra kerékre, mert ha nem akkor kivittem volna az egyik rakodógépet és rásegített volna megemelni az elejét!
Micsoda drámai fordulat!
Van akinek 24 évesen jön meg az .......
Ez jó kérdés!
És akkor GixxerMáté vagy GSXRMáté leszel?
Én már ezzel a sassal kezdem a szezont
Szia Ragasztó!
A ráadás miatt ne aggódj, van ott rá a Mátrában mindig jelentkező bőven! Te teszed jól!
B.U.É.K. minden mátrai zsiványnak
Nem, ezt a vasat Gyöngyösön Benei M.-tol /kb. 1000 éve MZ és SIMSON szervizt vezet/ vettem.A motor az ő lányáé volt. Én nem szándékozom forgalomba helyezni, mivel az MZ kupára tervezem.Sajnos a Mátra harmadjára is legyőzött. Bár a mondás szerint : 3 a magyar igazság+ 1 a ráadás, de én ezt a +1 perecet már nem közúton tervezem.
BUÉK Remélem ez nem az én motorom volt uce113 renszámmal?
Hol vagytok vitézek ?