Hát ez az ország kész katasztrófa,ugy szivatják a magyart ahogy akarják.Akik becsülettel dolgoznak adóznak,gyarapitsák az országot,na az dögöljön éhen.Aki lop csal hazudik,kicsikar mindent az államból,és soha nem tett a közösbe semmit,annak viszont jár minden.Ha nemzetközi cukor válság van,akkor nálunk miért van 300 felet?Francia 0.69E német osztrák szlovák 0.67E.?három évig itthon voltam,majd ismét ki ki járogatam,és hát németországban ismét bevásárlás,kint jó az aldi,és mit tapasztalok,a sós mogyoró még mindig 0.39E a csokik,és amiket annó hordtam nem emelkedtek,pedig 3 év telt el.Nálunk valaki elfingja magát és azért emelnek.Menyi bőrt akarnak még lehuzni rólunk.Persze ez a parlamentben senkit nem érdekel.Valószinű én is könyebben kijönnék ha polgármester lennék,plusz parlamenti képviselő,meg még egy két bizotságban is jelen lennék jó magyar forintért.És akkor melyiket is tudom ellátni rendesen?A parlamentben elszunyókálnék,vinnék leptopot tudjak fórumozni,és az eladó mocikat nézni,lenne rá keret.a többibe meg vagy vagy bejárnék.De a fizetést felvenném mindenhonnan.Milliókat keresnek havonta fizetik az üzemanyagokat.Ők miért nem válalnak terhet az ország javára,nekik miért jár minden,mi meg mindenért fizetünk?Miért nem javitják a közbiztonságot,a rendőrök miért csak engem tudnak megbüntetni a stop tábláért 5000ft-ra?Mert erre jók,velem mernek szarakodni,de arra is volt példa hogy ők szabálytalannak itélték meg a az előzésemet,és megakart büntetni,de elmagyaráztam neki hogy miért nem volt szabálytalan,és jelentsen fel,nem ismerem el,erre szonda stb.Mit akarnak betartatni ha a kreszt sem tudják betéve?Tisztelet a kivételnek.Bocs hogy ezt ide irtam,de nagyon tele van a faszom ezzel az országgal,pár éve még aszt mondtam hogy lehet ittt boldogulni,de mára már aszt hogy aki tud menjen ki,mert ez már nem a mi országunk.
Megérdemeljük. Itt punnyadunk, ezt a hülye gépet veretjük, közben meg kilopják a talpunk alól az országot. És akkor még nem említettem, minek van a legnagyobb nézettsége szép hazánkban... Ugye, kitalálod. No, ez a gáz...
Kb, mint amit a cukorral műveltek a köcsögök. Szlovákban 180-akárhány ft-ből jön ki egy kg... Ja. Mert a hegyekben oly jól terem a cukorrépa. Mi meg... Tele vagyunk termőfölddel,amit vagy nem művelünk, vagy külföldi műveli. Ha meg mi, akkor a kutya se veszi meg a portékát belőle,mert drága... Hááát,,,itt légy okos. Egy vicc ez az ország, csak a népének,valahogy nem jön le a csattanó...
nem kell itt már semmit elhinni.ez kis hazánkra jellemző.mindig találnak kifogást,mit miért kell drágítani.mert válság van,mert az oroszok,mert az arabok....rizsa az egész. pl.folyton az amerikai nyersolajjal jönnek....milyen érdekes:ott meg 175ft-ban van 1liter benzin ja,hogy a miénkben 280ft az adó?....azt elfelejtettem,hogy kell a politikusoknak meg a segélyre ez egy gusztustalan,korrupt ország,dél amerikai szinten leszünk pár év múlva.bocs az eszmefuttatásért,de sajnos igaz.....
Röhej hogy az ember azért dolgozón csak hogy benzinre költsön.Lassan egy fizetés nem elég hogy 3 napos túrát bevállaljunk mert egy fizetés egyenlő 3 napos túrával üzemagyagban.
Mi lesz itt gyerekek.Gyilok lesz itt nagy valószínűségél
Az igen!Már nem tudom hogy érdemes e motort tartani.De eladni nem fogom akkor itt fog állni a garázsba.Legfeljebb kihagyok 1-2 szezont hátha lejjebb megy az ára az üzemanyagnak.
Egekbe szállhat a benzinár
2011-02-27 17:13:00
Budapest - Akár 4-500 forintos literenkénti üzemanyagárra is készülhetnek az autósok, ha valóra válnak a legrosszabb forgatókönyvek.
Az egyik japán bankház, a Nomura szerint a mostani helyzet nagyon hasonlít az 1990-1991-es Öböl-háborús időszakra. Akkor a termeléskiesés miatt az olaj ára hét hónap alatt közel másfélszeresére nőtt, s ha a forrongó Líbiában és Algériában is elapadnának a kutak, ugyan ez a helyzet állhatna elő. Azzal 220 dollárra nőhetne a most 110 dollár körüli olajár, s egekbe emelkednének a hazai üzemanyagárak is.
Radisov szerint, ha jelentősen drágulna az olaj, azt kétszeresen is megfizetnék a magyar autósok. Az olajárrobbanást valószínűleg olyan helyzet okozná, ami a forint árfolyamát is a mélybe lökné. És mivel az olajért dollárban fizetünk, úgy a gyenge forint is növelné az árakat.
Norbee, ezt legfőképp neked szánom mai
...sajnos
nekem van erre a folyamtos emelésre tézisem de inkább megtartom magamnak....
http://www.vg.hu/penzugy/arupi...
Mi lesz itt gyerekek.Gyilok lesz itt nagy valószínűségél
A fizetések meg ugyanott lesznek mint most.
2011-02-27 17:13:00
Budapest - Akár 4-500 forintos literenkénti üzemanyagárra is készülhetnek az autósok, ha valóra válnak a legrosszabb forgatókönyvek.
Az egyik japán bankház, a Nomura szerint a mostani helyzet nagyon hasonlít az 1990-1991-es Öböl-háborús időszakra. Akkor a termeléskiesés miatt az olaj ára hét hónap alatt közel másfélszeresére nőtt, s ha a forrongó Líbiában és Algériában is elapadnának a kutak, ugyan ez a helyzet állhatna elő. Azzal 220 dollárra nőhetne a most 110 dollár körüli olajár, s egekbe emelkednének a hazai üzemanyagárak is.
Radisov szerint, ha jelentősen drágulna az olaj, azt kétszeresen is megfizetnék a magyar autósok. Az olajárrobbanást valószínűleg olyan helyzet okozná, ami a forint árfolyamát is a mélybe lökné. És mivel az olajért dollárban fizetünk, úgy a gyenge forint is növelné az árakat.