ez így igaz,de ugyanannyira is múlik a férfin is, mert éna nőm nevébe bármivel probálkozhattam volna,ha gshot aztmoindja, hagyjálmár baszod én nem kezdek kia hawerom nőjével
de tudom csak tesztelte a "nőmet"
Nekem annó voltam vagy 16 éves,és a rendőr meglátta az udvaron az rg125 gammámat.Hajtott rendszám.Nem tudta kié csak hogy szaladgál a faluba,és az 1200-es ladával életbe nem ért utól.Szóval mondta hajtsam vissza a rendszámot,mert elveszi a forgalmit,ha találkozunk.Na magamban,he jogsim sincs,nem ez lesz a legnagyobb probléma.
erről eszembe jutott1hasonló eset,bár engem nem büntettek meg... valamit csináltam talán 92-ben a GSX-en.én ugyanígy szerelő cuccban sisak és papírok nélkül mentem1próbakört.jött a Yard és kísértek haza rendőrautóval....aztán a szomszédok kérdezték apámat,mi volt ez az akció? az öreg meg azt mondta nekik,hogy a gyereket be akarták szervezni motoros rendőrnek,de nem ment
Pedig aztán '99-ben nem volt egy nagy szám az a 39e HUF. Emlékszem akkor vettem meg a TS125-ösömet, és mikor végeztem a renoválással, úgy olajos kézzel, papírok és sisak nélkül elmentem a faluba kipróbálni hogy jó munkát végeztem e. Na azok a geczi jardok nem lemeszeltek? Mondtam nekik hogy mi a szitu, otthon van jogsi, forgalmi, minden, csak annyit mondtak hogy még egyszer ne találkozzunk így. Aztán 3 hét múlva jött a papír (hát azt hittem megúsztam az ejnyebejnyével egy szóval sem mondták hogy feljelentenek szabálysértésért) hogy fizessek 20 ropi büntetést, de az is csak azért ilyen olcsó, mert 2 évre visszamenőleg nem volt balhém, amúgy 40 papír lenne.
Akkor kezdtem melózni alállomás szerelő és karbantartóként havi 39-ért, az eredeti szakmám pedig mechatronikai technikus.
tudtok valami aszfaltozásról lesz e?