Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom kire gondolsz,de hidd el az én asszonyomat még sosem próbálta be.....meg találkoztál már vele...elég tűzrőlpattant...ugyis kiosztaná....
Nem ismered a társaságom....
Na akkor tiszta már hogy a kis srác miért rakta ki ezt....
Csajjal úgysem jó motorozni.
Van a te társaságodban is hidd el,nem akarok nevesiteni!
Kaptak veszélyességi pótlékot biztos....
igen,ez hozzá tartozik az alapvető tartáshoz és gerincességhez szerintem is.....
Jó csak mondjuk az én társaságomban ez nem trendi tudod? Én nem jelölném be a te barátnődet az fb-n ismeretlenül,csak azért mert a te barátnőd!
most röhögni fogsz,nekem 2ezer....még adó se volt akkor.igaz hogy az autó és a motor vizsga 1ütt került700forintba
Minek tanultál hogy 39volt a kezdő fizetésed?Engem kemény 22e el vettek fel a gyakorlati helyemre.Na nem is sokáig dolgoztam ott
Azok a vad '80-as évek! Akkor én még csak a csattogós lepkét tologattam.
Nekem 18 ezer volt a kezdő fizum.....
ja,a múltkor elmentem orvoshoz és elküldött a régészhez
Norbi!
Én ezért nem viszek csajt a hegyre,mert a sok hiéna egyből rá megy!Volt rá példa!Sokakat nem érdekel hogy esetleg haver nem haver.Csak ő odaférjen,ezzel is bizonyitva mekkora király a nőknél.
Na a sok öregember.....
Jah, 20 évesen én is örültem volna egy mobilnak. De akkoriban rohadt drága volt már maga a telefon is, no meg a percdíjak sem voltak gyengék. A fostos 39e Ft-os pályakezdő fizetésemből csak álmodhattam ilyesmiről. Emlékszem akkoriban az 5110-esek voltak a nagykirály telefonok, és amikor '99-ben piacra dobták a 3210-est, az valami egészen űrtechnikának számított.
Jól van tudom,meg dínók szaladgáltak az utcákon.....
Ha meg netán olyat beszéltél bele,még el is vittek!Neme?
mikor én voltam20 még a fülkés telefon is nagy szám volt
Enyém nagyából kész,még egy lánckereket cserélek elől.
Hát jöhetne már, nekem is szét van szedve a gép, de olyan hideg van hogy a fűtés nélküli garázsban megfagyok szerelés közben pedig nem vagyok fázós, de hát jéghideg villáskulccsal nem jó dolgozni. No meg a saját leheletemtől nem látok ebben a hidegben!
amikor én voltam 20,még a mobil is nagy szám volt!
Amikor én 20 éves voltam, még nem is létezett az MSN.
Szerintem még elment söréé a boltba!
Hol a f...omba van a jó idő?