Ok! Értelek Nhorbee !
Én már csak szemlélődő leszek akkor, nem szeretném a Ti "szórakozásotok" baráti társaságotokat frusztrálni ezzel a szituációval....
Van itt 1-2 ember akit nem szeretnék bosszantani...mert így látszatlanban is szimpik...
Az lehet,de Te meg reagálsz rá és adod alá a lovat...... Ez nem a családi perpatvarok helye...tudod...engem sem zavart annyira mert elsiklottam felette...de mostmár kissé felidegesít a dolog,mert a régi csapat már nincs itt,és nem is jön fel mióta itt garázdálkodtok...pedig ha tudnátok régen mi ment itt...tök jó hangulat,poénkodások,egész estés bohóckodás....sajnos ez a multé...
a probléma annyi, hogy csak itt nagy a szája, s máshol nem hajlandó felvenni a kapcsolatot, hogy végre lezártnak tekinthessük az ügyet... s ne itt mindenkit untatva történjenek az események...
Ezténis osztom, nemtudom kiszidta a te anyád. Lehet neked ez poén, nekem, nekünk nemaz.. Mert ha tudnád mivan vele akkor a pofád alapállásba lenne és ott sunyognál a küszöbalatt hazafele..
Ha nem simulna ki idő előtt az ékágéd
Na látod ebben igazad van...sokan azért nem jönnek már fel mert nem kíváncsiak a faszságaitokra! Többek között én sem..ez egy motoros oldal...ezt meg oldjátok meg a faszbukkon,vagy személyesen!
légyszi akkor nyomulj ha van mid...S ne engem égess.(ne más tollával ékeskedj)Ez a Mátra forum.S miota itt vagy azota van a cinkelés.Már bánom hogy mondtam.azért nem irnak a többiek ide......szünj már meg........szilvamag........engem járatsz le........de egészségedre....foglalkozz Rácz urral inkább.Ha az utamba állsz felruglak......utoljára szoltam
Én már csak szemlélődő leszek akkor, nem szeretném a Ti "szórakozásotok" baráti társaságotokat frusztrálni ezzel a szituációval....
Van itt 1-2 ember akit nem szeretnék bosszantani...mert így látszatlanban is szimpik...
További szép napot!
a probléma annyi, hogy csak itt nagy a szája, s máshol nem hajlandó felvenni a kapcsolatot, hogy végre lezártnak tekinthessük az ügyet... s ne itt mindenkit untatva történjenek az események...
Bocsi
Szép napot Mindenkinek!
Ha nem simulna ki idő előtt az ékágéd