Ez igaz de ha figyelmesen elolvasod,akkor ez nem arról szól,hanem arról hogy Ghoost bepróbálta a kisbarátnőjét.....mondjuk erre lehet én is bepöccennék....az hogy milyen az msnjük ahhoz nekünk nincs közünk....Te is voltál fiatal gondolom én! Ghoost Te meg szerintem hasonkorú lányokkal kezdjél,ne a fórumozók barátnőivel....pláne ne egy 17 évessel!Remélem az én asszonyomat még nem jelölted be az fb-n......
Szerintem itt nem kíváncsi senki sem a nyálas MSN dumátokra. "Fodor Ákos szeretlek - Nagy Barbara szeretlek..." Te jó ég, fröcsög a nyál a monitoromból!
Meg a magánéleti problémátokkal se itt baszakodjatok! Köszi!
Nagyon imádtam a rgv-t de túlsúlyos vagyok hozzá a 110 kilómmal,nagyon sajnálom hogy meg kellett válnom tőle már csak azért is mert az utolsó csavarig mindenben benne van a kezem munkája.
kisebb gondom is nagyobb annál.......mint ezzel foglalkozzam.Teeeeee.Ha le akarsz járatni,egészségedre.Sajnos sokkal nagyobb szarban vagyok.......Mintsem ezzel foglalkozzam...most
Elárulom neked , az asszony kiment fürdeni és én ültme be géphez, és eleinte csak hülyeségből írtam neked az ő nickjével facebookon utánna kicsit teszteltelek h milyen is vagy egy "teso" nőjével
találkoznál vele kettesben?!?
ottaludnál nála hétvégén?!?
ésmég amikor direkt rádírok msnen akkoris úgycisnálsz mintha mise történt volna?
Meg a magánéleti problémátokkal se itt baszakodjatok! Köszi!
Elárulom neked , az asszony kiment fürdeni és én ültme be géphez, és eleinte csak hülyeségből írtam neked az ő nickjével facebookon utánna kicsit teszteltelek h milyen is vagy egy "teso" nőjével
találkoznál vele kettesben?!?
ottaludnál nála hétvégén?!?
ésmég amikor direkt rádírok msnen akkoris úgycisnálsz mintha mise történt volna?
Ez elég gáz TESTVÉR nem eztvártam tőled
Mindenki kidőlt
Jok a képek Tacsi............