Az északit elég jól kell,hogy ismerd ha jót akarsz menni(kátyúk,gödrök,repedések),de igaza van Ákosnak a délin jobb az út minősége!(az északi viszont technikásabb! )
Sziasztok!
Szokott valaki mostanában a 24-esen közlekedni, milyen ott a helyzet? Lehet még ott sportmotorral vajon idén motorozni?Már tavaly is igen szer volt az út :(
Nekemis eggyetkettőt, küzte volt ezis h nemáll a péró hameg megis henkelik,aligha eltud menni. Fiatal gyerek de a nagy súlyoktól , háta dereka válla, térde ésmég tökömttudja mire panaszkodottmég hogy úgyfáj majdbe szarik. Nem ezkell még egy 20éves szervezetnek 140el guggolni.
ezzel ne foglalkozz! 1.ha abba kell hagynod,még hosszú ideig megmarad a formád,mert valódi izom.
2.sok csaj tévedett már,mikor a felfújtat választotta,mert az"jobban nézett ki"a péló meg már nem működött ezzel nem szoktak dicsekedni,de közeli barátaim már bevallottak ezt-azt a kudarcokról...
sose vonzottak az eféle dolgok szterkó meg ilyenek, anyagilag se hiányzik h ilyenekre költsem a pénzem. Inkább asszonynak megveszem azt amit szeretne.Nekem inkább aztmondják sok a heti 5edzés meg a sokmunka vele. H már túlspilázom, nem akaorkmén kigyúrt vadállat lenni, csak emberlegyekmár.Úgymond énis sokat fejlődtem csak kicsit szar h azok a sok porral meg hasonló dolgokkal fele annyi idő alatt felnyomták magukat durvábbra mint én. És aki az utcán jön veled szembe, nem azt nézi h melyikbe van többmunka ,hanem az ott a másik jobban kivan gyúrva. Csak hát ugye senkinemlát mögé ki mennyit dolgozik rajta, ha cserélődik a nép amíg én bent kenem neki
ne is csináld soha!van néhány ismerősöm,akik nem fértek el a90es ajtóban,a farkuk nem áll fel és mikor leszakadtak az izmok itt-ott és abba kellett hagyni 1hónap alatt összeestek mint a félig leeresztett matrac....
Bírnám, ha az északi oldalt rendbe kapnák a tavasszal.
Szokott valaki mostanában a 24-esen közlekedni, milyen ott a helyzet? Lehet még ott sportmotorral vajon idén motorozni?Már tavaly is igen szer volt az út :(
http://youtu.be/qCgZ4QP8mJc
A pufidzseki is nagyit az overálban,meg a protektorok.
A kawásoknak amugy se.Mert kawájuk van.
na ne terheljük itt a fórumot ilyen témával!további jó emelgetést!
2.sok csaj tévedett már,mikor a felfújtat választotta,mert az"jobban nézett ki"a péló meg már nem működött ezzel nem szoktak dicsekedni,de közeli barátaim már bevallottak ezt-azt a kudarcokról...