Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát annak nagyon örülnénk!
mivanhétvégénmindenkileltározott?
Hát biztos nem lett jobb a tél alatt az út minősége.
Bírnám, ha az északi oldalt rendbe kapnák a tavasszal.
Az északit elég jól kell,hogy ismerd ha jót akarsz menni(kátyúk,gödrök,repedések),de igaza van Ákosnak a délin jobb az út minősége!(az északi viszont technikásabb! )
A déli nem vészes,de érdemes egy ismerkedőset menni elsőre!
Sziasztok!
Szokott valaki mostanában a 24-esen közlekedni, milyen ott a helyzet? Lehet még ott sportmotorral vajon idén motorozni?Már tavaly is igen szer volt az út :(
Hű micsoda élet van!
2-3 között kit Tisztelhettem hallani Györkön
Tetszik a hozzászólásod, főleg a vége
Én meg télen pufidzsekibe nyomom,nyáron meg bőrruhába.
A pufidzseki is nagyit az overálban,meg a protektorok.
A kawásoknak amugy se.Mert kawájuk van.
na jóéjt nektek megyek énmár alszani hogy minnél hamarabb legyenmár holnap
nekem nincs arra szükségem én már genetikailag jól nézek ki
gyurunk ?vazeeeeee
Jogos, viszont!
és mi lesz még később,ha öregebb lesz....
na ne terheljük itt a fórumot ilyen témával!további jó emelgetést!
Nekemis eggyetkettőt, küzte volt ezis h nemáll a péró hameg megis henkelik,aligha eltud menni. Fiatal gyerek de a nagy súlyoktól , háta dereka válla, térde ésmég tökömttudja mire panaszkodottmég hogy úgyfáj majdbe szarik. Nem ezkell még egy 20éves szervezetnek 140el guggolni.
ezzel ne foglalkozz! 1.ha abba kell hagynod,még hosszú ideig megmarad a formád,mert valódi izom.
2.sok csaj tévedett már,mikor a felfújtat választotta,mert az"jobban nézett ki"a péló meg már nem működött ezzel nem szoktak dicsekedni,de közeli barátaim már bevallottak ezt-azt a kudarcokról...
sose vonzottak az eféle dolgok szterkó meg ilyenek, anyagilag se hiányzik h ilyenekre költsem a pénzem. Inkább asszonynak megveszem azt amit szeretne.Nekem inkább aztmondják sok a heti 5edzés meg a sokmunka vele. H már túlspilázom, nem akaorkmén kigyúrt vadállat lenni, csak emberlegyekmár.Úgymond énis sokat fejlődtem csak kicsit szar h azok a sok porral meg hasonló dolgokkal fele annyi idő alatt felnyomták magukat durvábbra mint én. És aki az utcán jön veled szembe, nem azt nézi h melyikbe van többmunka ,hanem az ott a másik jobban kivan gyúrva. Csak hát ugye senkinemlát mögé ki mennyit dolgozik rajta, ha cserélődik a nép amíg én bent kenem neki
ne is csináld soha!van néhány ismerősöm,akik nem fértek el a90es ajtóban,a farkuk nem áll fel és mikor leszakadtak az izmok itt-ott és abba kellett hagyni 1hónap alatt összeestek mint a félig leeresztett matrac....
Értelek énis, énse rosszból írtam neked egy önéletrajzot