Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az is felér egy kardio edzéssel a szememfényével
Értem én
Nem is rosszból írtam
Inkább hétvégén gimnasztikázz,mikor az asszony ott van, hétközben meg pihend ki magad...
eskü nem cuccolok semmit, két hónapig szedtem l carnitint és bevertem 5kilo fehérjét deaz még alegelejénn volt az első két hónapba. Ha cuccolnék már nemígy néznék ki napi kétésfélóra edzés 40perc kardio nyáropn futás itthn hasazás+fekvő ilyenek csak hétvégén van pihi amikor asszony egésznap ittvan
Aztarohadtkurvaéletbe.
Hogy mire képes a sok cucc
Majd belejösz komám Én kb másfélve edzek 2009. novemberétől. Eleinte szedtem eztaztamazt de így mindent fenntartani, motor buli asszony meg miegymás elég nehézkes így sulimellet szóval így edzek aztannyi, elején szétbasztam a balvállam mellezésnél cska kattogott demár okésvele minden.
hát ez kb egy év termése, te mióta csinálod?
aha..........én is rá fognám.........
nekem2év maradt ki..... aztán most2hónapja járogatok megint.
szarakodik a könyököm(biztos a sok recska ) a lehúzásnál osztani kell2vel,mert ugye mozgó csiga.itt most kitalálták,hogy sportorvosi papírt kell vinni mindenkinek.nálatok van ilyen...?
áhh még nulla vagyok nemlátszik semmi csak mintha jólenne a genetikám vagy nemtudom, ez pont tegnapi kép. most 2hét kihagyással kezdtem bele megint mert nemtudtam menni de pl tricepszre 65el kezdtem lehúzást szal annyira nemmentem vissza de azért fáradékonyabb voltam veled miahelyzet?
ó ké
Itt lesz Pestről egy barátom...na holnap rád csörgök,vagy megállok ha netán otthon vagy egy percre!
Persze.
Természetesen akinek van kedve... jöhet
Oké!Szikrával beszélsz?Rc nem jön...programja van péntekre..
Holnap beszéljünk.
Oké!Mehet!
Péntek?
apu mivan veled?vas? nök?nyilj meg.gyere msn..........
ennyi...............msn?
Azt lehet mondani, venni, most nagyon is érdemleges, ez a sz@r válság jól leverte az árakat. Eladni viszont,,,pfuj...
helló Zoli bá! rajta vagyok az ügyön.de nem sietem el.ha lesz olyan,amiben látok fantáziát,akkor megveszem.mire bejön az igazi jó idő,remélem lesz valami!
Ritkán nyilvánul meg az úr,de mindig jól beszél. Még, ha ez a "jó beszéd" most per pill nem a mi javunkat szolgálja,de valóságtartalma napról napra aktuálisabb... Lesz e tavaszra új (másik) vas, Zsolti bácsi?
mi újság tesó? megy az edzés?csak a tricepsz lehúzással vigyázz,mert ha elszakad a kötél tökön vágod magad....én már láttam ilyet
igazad van!
gyere ghosti térdj le és szeress..
szomorúan figyelem sok topicban,hogy motoros magyar emberek egymással balhéznak pitiáner ügyeken....és ez a széthúzás az egész országra jellemző,sajnos.inkább össze kéne fogni,mert rövidesen kinyírnak mindenkit a fekelábúak,a motorokat meg leadják hulladékvasnak.... és ez nem vicc.
van félnivalod?Ne töllem féltsd........Nekem van csajom...... Ha féltékeny vagy a te bajod.De ne nekem vakerj igy mert nem csipázom......Törödj a nöddel.Meghálálja te fasz.Rendes csaj.szeret téged.Ne rám légy féltékeny.