ha nem tudsz biztonságosan megállni....?Most nevetni fogtok.Inkább van e féked..........nem e ment el a levegö(teherautorol beszélek)A mult héten fék nélkül kellet lejönnöm a hegyröl.(bocsánat nem fényezésnek szántam)Emlékezetböl jöttem mert köd is volt.............elnézést hogy el van nézve.........
Ha nem tudsz biztonságosan megállni,még átmehetsz.Próbáltam már,mikor szabálytalanságra hivatkozott a rendőr,megkérdeztem hogy mit itélt szabálytalanságnak.És mivel tisztában voltam azzal amit csináltam,és annó bevertem a kreszt,nem tudott megfogni.Két rendőr állitotta,hogy akkor gyorsan hajtotttam.Megkérdeztem van e mozgó trafipax a kocsiban.Nem volt,és mondtam hogy ezt hogy akarják bizonyitani.Nos ezek után jött a szonda eü csomag stb.A mellényt nem találták a putonyba a csomagba,ezen fellelkesedtek,és mondták hogy ez csek lesz.Felvilágositottam őket,hogy az a lerobbanáskor,már a kiszállásnál viselni kell a kresz szerint,és ezért az utastérben az ülés alatt van.Meg mutattam,köpni nyelni nemtudtak,de beültek a kocsijukban,és elmentek.Nem szabálytalankodtam,rendben volt mindenem,igy miért büntettek volna meg?
Kicsit azért az is gáz, amikor a sárga "első sugarára" olyan vészfékezést vág be az előtted haladó, hogy csak győzzél megállni mögötte, jobb híján mellette... Ez a sárgás szabály megint csak egy újabb legális lenyúlás. Ja, és próbáld már bizonyítani az igazadat egy rendőrrel szemben. Kicsit nehézkes...
Az a baj hogy nem csak a közlekedési szabályok betartatása lenne a feladatuk,hanem más törvények is.De ezzel nem igazán foglalkoznak.Megvan kötve a kezük nekik is,és szomorú hogy ennyi tekintéjük sincs,ebben az országban.Bár azt leszögezném,hogy ha szabályosan közlekedsz,és mondjuk a sárgán átsuhansz,nem büntetthet meg.Kivéve ha visszaszámláló.Külföldön villog a zöd,mielőtt váltana,és ha igy suhansz át a sárgán,akkor megbüntett.Jogosan!A magyar közlekedés katasztrófa.A morál minősithetettlen.Németbe kéne szétnézni,ott a 7es BMW is megtud állni.Itt meg csak a gázt ismerik.
Azért a lecsúszott térdéhez micsoda apparát összegyűlt. Ott (talán) még van alapja a szlogennek: Szolgálunk ... Nálunk akkor gyűlik össze ennyi nullával kezdődő telefonszámú, ha olyan történik, mint a napokban az M3-ason... Bezzeg a lámpák közelében bújkálni,sárgán átívelőkre vadászni, az megy... Köcsögök...
Ez érdekes nem is volt megdőlve nagyon valószínű a gumi volt hideg vagy a nyomás nem volt megfelelő(egy jó slick-kel ez nem történt volna meg)szerintem
Sikerült traktort választanod?
Na esik megint.
http://youtu.be/zyfiIxf29JQ
http://www.youtube.com/user/rn...