Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcára jójaz a 122 lópaci, azért azzal a futóművel így is elég ütőképes az öreg Hetes egy jó Mátrázáshoz. Igaz egy kicsit nehezecske, de legalább van benne anyag, nem repül szét egy nagyobb gázadásra mint a halálcsillag!
Jó de egy speed gép nem lehet olyan lágy mint egy túrasport.Nem de?!
Mondjuk,nekem közöm sincs ehhez a kategóriához,úgyhogy nem is okoskodok itt bele a tapasztalati tényekbe.
Nem tudom,azon múlik meg tudom - e venni a négy db emelt sűrítésű dugót,de nem hiszem.
Ez mán igaz! De ha jön a jó idő akkor ezen javítunk! Láttam a gixeren az új kidörrentőt!Jó lehet a hangja Nem onnan van ahonnan gondolom?
Legtöbbet ezzel az R6-ossal (meg persze a gazdájával)motoroztam együtt,hogy kezes,az tuti. Srác nem nagyon jött zavarba a legpocsékabb helyzetekben sem,futóműve,féke,stabilitása vitathatatlan,de valahogy a motorjáról sem a lágyság szó jut eszembe. 6-os létére is iszonyúan megy,szerényen még partiban van a többi itt látható motorral.(nem egyenesben értendő)
..hát ha valakit nem hívnak...
Nem jártok felénk Attilával
Szijja Rc! rég láttalak....
szép estét..............
Szia Lindus!
S tudod e merre van most az a puska kis gép?Norbeeeeeeeee
Csak akkor annyit mondj mennyi lesz a +paci?
Halihó,miujság van ?!
Szia!
Jó estét a jelenlévőknek....!
Na jó egy kicsit belenyúlok a blokkba is ha lesz lóvé,de az titok!
ennyi......meg a laci......he.................
Pontosan ezt szeretem benne,hogy nem durva!
Ez tényleg így van!Mentem vele én is és nagyon szépen egyenletesen adja le az erejét.A gixer1000 durvább.
Kopó dolgok... (váltó,főtengely,hengerek,karbik,elsőteló,elsőkerék) Ja,meg ezeken felül az összes tényleges kopó dolog. Esetemben kb így ment...Soha többet ilyet.
Remélem azért nem fogok lemaradni ha te mész majd előttem! Egyébként kipróbáltam sokkal pörgősebb lett a nagyobb lánckeréktől.És sokkal élvezetesebb lett a haladás!
Nem vitatkozom,igazad lehet, de az én R1 -em olyan kezes meg lágy mint egy bárány!