Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem erre gondoltam
ezeket nézzétek http://www.youtube.com/user/rn...
nem is mondtad,hogy már becsajoztál megint...
Lóval kártyázni az a baj hogy nevetek már az egészen,pedig tök szánalmas
Mi lenne ha én is el kezdenék az asszonnyal itt lovézni? Imádnátok mi? Linda!Szerintem itt ennek sosem lesz vége...kezd olyan érzésem lenni mintha lóval kártyáznánk....na de erre már inkább nem mondok semmit.... Nincs értelme...csak a klaviatúrát koptatjuk feleslegesen....
Csatlakoznék Lindus hozzászólásához.
A nyarat végig motoroztuk,egy 7 végét se hagytunk ki,rengeteg fényképet készitettünk,amin senki nem akart szerepelni,mert engem ne fotózatok cimszóval.Most meg szedegetik el,és ékeskednek vele.Sziszóval semmi bajom,de nem itt kéne szerelmi életet élni.Nemtudom hogy a ghóst fűzi vagy már befűzte,de ez nem egy társkereső oldal.Van msen,és azt nem látja ország világ.
Ha vissza néztek,nem 2 oldalt,és elolvasátok hogy milyen témák voltak és hozzászólások ezen a fórumon,akkor majd ledöbbentek.Sokan ezért nem is irunk,csak bele bele olvasunk.Nem a más szerelmi élete érdekel minket.
Milyen kedvesek itt az emberek,vannak ebben a mátra nevű topikban olyanok akik még csattogtatós lepkét tologattak mikor én már itt motoroztam és mégsem ismernek!
Itt nem a kiállásról van szó! hanem ez egy közösség akik ismerik egymás,akiknek van "közös" témájuk,akikkel történtek közös élmények,s ezt itt megbeszélik! Nem személyre szabottan szerelmi topicnak használjuk! Azt megtesszük Privátba! ki ezzel ki azzal,ki a párjával ki a pár jelöltjével,de nem ITT... mert lehet mást rohadtul nem érdekel hogy ti mennyire LÁJKOLJÁTOk egymást,s főleg ugy nem érdekel hogy egyikötöket sem "ismerjük".Ezt probáljuk megértetni!
nem kell sértésnek venni,vagyis igazábol annak veszitek aminek akarjátok!
de nem vagyok csóringer csak szúrom egyesek szémét
köszi, hogy kiállsz mellett(em)ünk!
szegény, piszkáljátok itt szegény csóringert. Nem hiszem h vele vana baj inkább azzal ha összeszabadulnak ghostal és itt megy a chat de kinek a pap kinek a paplan
Chriss ezt jólmegmondtad nekik
Kedves Chriss!

Ezt a webcímet kb. 1,5 éve kaptam egy kedves motoros ismerősömtől...kb. 1 éve regeltem...és tény azóta kommunikálok mióta Ghoostot ismerem

Az lehet nincs motorm..de lesz ! hiszed vagy sem...motor őrületem kb.6éves korom óta tart...de tudatosan 14 éves koromtól foglalkozom a motorokkal.

Majd meglátjuk hogy mennyirre vagyok rátermett a motorra, ha meg lesz a pénzem, meg a jogsim ráá
...az autóval meg majd meglátod tavasszal

a telefon lehetőséggel köszönöm nem szeretnék élni...
de nem feltétlen engem kell szekálni azért, mert más értetlen és nem érti hogy ne itt a fórumon üzenjen...

További szép estét!
Sziszó05

Azt áruld már el Nekem,hogy hogy akadtál rá erre az oldalra?:

SportMotor:Mátra topic

Hogy?Miért pont ide?

Motorod nincs(szerintem nem is lessz),..akkor meg,hogy?
Gondolom autóval sem lehetsz olyan vagány,mintahogy ezt előadtátok a Ghoostival,(keresztben az úton)sőt..

Mert amióta Te megjelentél itt,azóta megy ez a baszakodás(már ne is haragudj)
Vagy Ghoosti mondta,hogy reggelj be erre az oldalra és majd itt LOVEztok.
Jólvan az.
Vannak értelmetlen emberek.
Gondoltam,hogy nem fogja abbahagyni.
Az is csak idő kérdése,hogy mikor kezdi el újra lopkodni és töltögetni ide más képeit.

De ha gondoljátok veszek Nektek két telót,hogy azon beszéljétek már meg a dolgaitokat.
Természetesen a havidíjjat Én fizetném.
Bár valószínűsítem,hogy akkor is ide írogatna Neked.

én tényleg próbálom rávenni, hogy ne itt...de látod..
nhorbeee!
sztem nem...
én hiába jártatom a számat... vaknak, hogy virrad...
Mi van megint átnevezzük a Mátra fórumot szerelem fórummá?
joreggelt.........
Én a 4 kerekűek ghoostja vagyok ..egyenlőre

de ne itt kérlek...priv..folyt.köv.